Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Meer dan 44 jaar vakmanschap

1

1 - We tekenen je droomkeuken gratis uit

Tijdens het eerste contact worden al je wensen en behoeften besproken. Op basis van je bouwplan tekent Dovy gratis jouw droomkeuken in 3D uit. Pas als je 100% tevreden bent met het ontwerp, wordt de samenwerking vastgelegd. De prijs bij bestelling blijft 2 jaar geldig en je betaalt geen voorschot.

2

2 - We komen de ruimte exact opmeten

Alles moet tot in de kleinste details kloppen. Daarom komt je keukenconsultant bij jou thuis langs om de keukenruimte op te meten en de technische voorzieningen na te kijken.

3

3 - We produceren de keuken van je dromen

Op de computer worden de laatste aanpassingen tot op de millimeter uitgewerkt. De finale plannen gaan naar de fabriek in Roeselare waar je keuken in productie gaat. Nu kan het zagen, schaven, boren en lijmen beginnen.

Vacature magazijn medewerker

4 - We leveren en plaatsen jouw keuken

Op de afgesproken dag wordt je keuken bij je thuis geleverd. Daarna komt het plaatsingsteam langs om jouw droomkeuken in een korte tijdspanne te plaatsen en af te werken volgens de regels van de kunst.

5

5 - Je droomkeuken is realiteit geworden

Nu is het aan jou om er nog vele jaren van te genieten. Je krijgt 10 jaar garantie en geniet van een levenslange service. Veel kookplezier!

Wil jij ook thuiskomen in je droomkeuken?

Laat een fotorealistisch ontwerp van je droomkeuken gratis uittekenen in één van onze toonzalen. Bekijk hem nadien in Virtual Reality.

Winkel zoeken in je buurt Ik maak een afspraak Ik maak een afspraak