Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Dovy Keukens verkozen Beste keukenmerk van het jaar 2024
Geplaatst op 30 januari 2024 17:47 in Dovy-nieuws

In een marktonderzoek, uitgevoerd bij meer dan 500 mensen die het afgelopen jaar een keuken kochten of plannen hadden om dit binnenkort te doen, scoorde Dovy op alle criteria beter dan de concurrentie. We zijn dan ook fier op onze overwinning als ‘Beste Keukenmerk van het Jaar 2024’. Deze erkenning weerspiegelt onze passie en toewijding aan het leveren van uitzonderlijke keukenoplossingen. Het is vooral een bevestiging dat onze klanten tevreden zijn met hun Dovy-keuken en dat ze onze aanpak en innovatief beleid weten te appreciëren.

Doel van het onderzoek

Het onderzoek heeft als doel om de merken in de schijnwerpers te zetten waar mensen graag op vertrouwen. Dit gaat over merken die aantrekkelijke producten op de markt brengen, innoveren, hun verantwoordelijkheid nemen op het vlak van milieu en laten zien dat ze hun steentje bijdragen aan een duurzame samenleving.

Het onpartijdig en gerespecteerd marktonderzoeksbureau AC Nielsen leidde het online onderzoek. Geen enkel merk had inspraak of invloed in dit onderzoek. Alleen de consumenten zelf gaven hun eerlijke mening.

Cijfers en resultaten

Het onderzoek werd uitgevoerd bij minimum 500 mensen die in het afgelopen jaar een keuken gekocht hebben of de intentie hebben om binnenkort een nieuwe keuken te kopen. Verschillende concurrenten uit de keukenbranche namen deel aan deze studie. Op elk criterium scoort Dovy beduidend hoger maar we springen er vooral uit op het gebied van aantrekkelijkheid en innovatie.

Kortrijk BOX 11 Prov10 label NL
Kortrijk BOX 46 Design label NL

Aantrekkelijkheid op de voorgrond

Een Dovy-keuken staat symbool voor Belgische kwaliteit en maatwerk, 2 elementen die in de hedendaagse wooninrichting steeds meer gewaardeerd worden. Hij past naadloos in elke ruimte en sluit perfect aan bij de persoonlijke stijl en voorkeuren van de klant. Met een uitgebreide keuze aan materialen, afwerkingen en kleuren, krijgt elke keuken een eigen, unieke uitstraling en dat is wat een Dovy-keuken zo aantrekkelijk maakt.

Innovatie troef

Bij Dovy staan we nooit stil. Onze voortdurende zoektocht naar innovatieve producten drijft ons om de grenzen van het conventionele keukenontwerp te verleggen. Of het nu gaat om het introduceren van slimme opbergoplossingen of het gebruik van de nieuwste materialen, ons doel is om een vooruitstrevende keukenervaring te bieden die zowel esthetisch als functioneel is.

Dovy Keukens fabriek zaagafdeling

Pionier in de keukensector

Dovy heeft zich altijd onderscheiden door zijn engagement voor maatwerk, precisie en het gebruik van geavanceerde technologieën. Als pionier in de keukensector hebben we een revolutie teweeggebracht in de manier waarop keukens ontworpen en vervaardigd worden. Onze focus ligt daarbij op het creëren van aantrekkelijke, gepersonaliseerde keukens op maat die niet alleen aan de esthetische wensen van onze klanten voldoen, maar ook innovatief zijn op het vlak van ergonomie.

Kortrijk BOX 42 Raya-mat-lak 1200x1000

Een bekroning van vertrouwen en kwaliteit

Donald Muylle formuleert het als volgt: “Het winnen van de titel ‘Beste Keukenmerk van het Jaar’ is niet alleen een eer voor ons bedrijf, maar ook een bevestiging van het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen. Deze onderscheiding is een erkenning van onze inspanningen om voorop te lopen in de keukensector door kwaliteit, innovatie en klantenservice aan te bieden. Het motiveert ons om onze beloften te blijven waarmaken. We zijn onze klanten heel dankbaar voor hun vertrouwen en steun.”

Ook trotse Dovy-klant worden?

Op zoek naar een betrouwbare keukenfabrikant met heel wat ervaring en wil je genieten van hulpvol advies? Kom langs bij Dovy en laat je keukenproject gratis uittekenen in 3D, de vrijblijvende offerte krijg je er ook steeds gratis bij.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.