X

We gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren, onze website te analyseren, inhoud te personaliseren en gerichte advertenties te tonen.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Meer informatie Ik ga akkoord
Werkbladen

Graniet

Terug

Graniet

Graniet werkblad als keukenblad

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een natuurlijk materiaal zoals een werkblad in graniet. Daarmee worden prachtige werkbladen gemaakt, uniek qua kleur en tekening. Voor gebruik als werkblad wordt graniet meestal gepolijst, waardoor het minder poreus is en dus minder vlekgevoelig. Een granieten werkblad wordt in ons atelier bovendien altijd preventief behandeld met een impregneermiddel. Een granieten werkblad is niet goed bestand tegen stompe slagen en het gekras van een mes. Pas ook op met hete pannen: zet die altijd op een onderzetter.
 

Onderhoudsproducten voor werkbladen in graniet

Lithofin Vuiloplosser

Lithofin Vuiloplosser MN is een zuurvrij, mild-alkalisch reinigingsproduct dat hardnekkig algemeen vuil verwijdert van alle steenoppervlakken. Geschikt voor het reinigen van graniet, marmer en arduin.
Hier kopen
 

Lithofin vlekstop

Hoogwaardig impregneermiddel met sterk vlekwerende werking. Beschermt natuur- en kunststeenoppervlakken jarenlang tegen het indringen van water, vet en olie. Bijzonder geschikt voor wanden en vloeren in de keuken, badkamer en andere vlekgevoelige oppervlakken, zoals werkbladen, vensterbanken en spatwanden.
Hier kopen
 

Lithofin oil-ex

Lithofin Oil-ex is bedoeld voor het verwijderen van diep ingedrongen was-, vet- en olievlekken uit natuursteen, zoals arduin, graniet en marmer. Het product is uitstekend geschikt voor keukenwerkbladen maar kan ook gebruikt worden op bijvoorbeeld vloeren en garage-inritten.
Hier kopen

Bekijk alle producten voor het reinigen van natuursteen.

Lees meer over het onderhoud van graniet

Onze toonzalen zijn terug open
Geniet nu van onze uitzonderlijke acties

Lees meer
Copyright 2020 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso