X

We gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren, onze website te analyseren, inhoud te personaliseren en gerichte advertenties te tonen.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Meer informatie Ik ga akkoord
Werkbladen

Keramiek

Terug

Keramiek

Een keukenblad in keramiek

Keramiek is gemaakt van vloeibaar glas, porselein en kwarts dat op een zeer hoge temperatuur gebakken wordt. Het materiaal is zeer goed bestand tegen ultraviolet licht en verandert na verloop van tijd dus niet van kleur. Een werkblad in keramiek is ook zeer kras- en vlekvast, en ongevoelig voor huishoudelijke chemische stoffen zoals bleekmiddel, afvoerreinigers of ovenontvetters.

 

Voordelen keramisch keukenblad

Keramische werkbladen zijn zeer hard en niet poreus waardoor de meest hardnekkige vlekken zoals wijn-, koffie-, stift- en roestvlekken gemakkelijk kunnen verwijderd worden.

 

Onderhoud

Voor het dagelijks onderhoud van een keramisch werkblad gebruikt u Q-action met een sponsje. Verwijder de zeep met water en droog na met keukenpapier. Het is belangrijk om zeepresten te verwijderen, vooral bij de gepolijste versies.

Afhankelijk van het type vlek, adviseren wij het gebruik van enkele specifieke reinigingsproducten.

Budget

Keramische werkbladen zijn het meeste krasbestendig, hittebestendig en vlekbestendig, maar ook de duurste materialen op de markt.

 

Onze toonzalen zijn terug open
Geniet nu van onze uitzonderlijke acties

Lees meer
Copyright 2020 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso