Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Heb jij, net zoals Nele, ook te weinig plaats in je huidige keuken? Dan kan het een oplossing zijn om je nieuwe keuken naar een andere ruimte te verplaatsen. Dankzij de expertise van het team van Extreme Makeover Vlaanderen en een Dovy keukenconsultant heeft Neles woning een volledige transformatie ondergaan. Haar nieuwe keuken, in een frisgroene kleur, vormt nu het hart van haar woning.

Voor Na

Nieuw locatie

Dankzij de verbouwingen wordt elke vierkante centimeter in het huis efficiënt benut. Waar ooit Neles oude keuken stond, bevindt zich nu een praktische wasruimte met plaats voor een wasmachine en droogkast. Het verplaatsen van de keuken naar de nieuwe aanbouw was een strategische zet. De grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en maken de naadloze verbinding met de tuin mogelijk. Dit nieuw ontwerp geeft een ruimtelijker gevoel en versterkt ook de relatie tussen binnen en buiten.

Strak design

Wat de moderne uitstraling van de keuken echt versterkt, zijn de kastdeuren zonder handgrepen. Dit strakke en greeploze design geeft de keuken een minimalistische en eigentijdse uitstraling, waardoor de ruimte een gevoel van rust en elegantie uitstraalt. Het toont aan dat eenvoud en stijl hand in hand gaan in een moderne woning.

Keukenrealisatie Extreme Makeover Deurne - praktische keuken in een frisse groene tint
Keukenrealisatie Extreme Makeover Deurne - praktische keuken in een frisse groene tint

Geslaagde kleurkeuze

De keuken in laminaat straalt in de nieuwste tint eucalyptusgroen, een kleur die zowel frisheid als verbondenheid met de natuur symboliseert. Deze keuze benadrukt de idee dat de keuken het kloppende hart van de woning is, waar gezelligheid primeert.

Functioneel ontwerp

Neles keuken is niet alleen een esthetisch pronkstuk, maar ook een toonbeeld van functionaliteit. Aan het schiereiland is het aangenaam zitten voor een snel ontbijt of een aperitiefje met vrienden terwijl er interactie mogelijk is tussen de kok en de gasten. Het eiland is uitgerust met een spoelbak en kraan in blinkende chroom. Onder het werkblad is er nog voldoende kastruimte en er is ook een geïntegreerde vaatwasser.

Keukenrealisatie Extreme Makeover Deurne - praktische keuken in een frisse groene tint

Voor een praktische opstelling, werd het kookfornuis recht tegenover de spoelbak geplaatst. Nele kan de groenten wassen aan het schiereiland, zich omdraaien en ze direct in de kookpot leggen. De telescopische dampkap is slim verborgen in een ondiepe kast, waar nog ruimte over is voor het plaatsen van enkele kruidenpotjes. Dat is handig!

Keukenrealisatie Extreme Makeover Deurne - praktische keuken in een frisse groene tint

Warm accent

Neles nieuwe keuken is ontworpen met het oog op maximale efficiëntie en onderhoudsgemak. De binnenkant van de kasten is uitgevoerd in blinkend laminaat, dat is heel gemakkelijk te reinigen met een vodje. Om een warm accent toe te voegen aan het uiterlijke aspect van de keuken, koos de keukenconsultant voor een werkblad in laminaat met de look van eik natuur.

Neles keuken is getransformeerd van een gedateerde keuken in een te krappe ruimte naar een modern, functioneel en esthetisch meesterwerk. Het is een perfect voorbeeld van hoe een goed ontwerp en de juiste keuzes een huis kunnen omtoveren tot een droomwoning.

Maak een afspraak

Naast de gratis prijsofferte ontvang je ook een fotorealistisch ontwerp in 3D dat je in Virtual Reality kan bekijken, net alsof je nieuwe keuken al bij je thuis zou staan.
Maak vandaag nog een afspraak.

Andere klantgetuigenissen