Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Een gloednieuwe keuken in landelijk moderne stijl vervangt de oude keuken van Kaatje en Niels. De nieuwe keuken staat op dezelfde plaats en heeft dezelfde opstelling. Door enkele slimme ingrepen oogt hij ruimer, is hij praktischer en vooral ergonomischer ingericht. De kleur fjord green geeft er een moderne twist aan.

Na Voor

Dezelfde keukenopstelling

De oude keuken van Kaatje en Niels bestond uit een kastenwand tussen twee steunmuren en een eiland dat dienst deed als eettafel. Het was een allegaartje van kleuren en stijlen door elkaar. Hoog tijd dus voor een grondige renovatie. De keukenconsultant van Dovy tekende de nieuwe keuken eerst uit in virtual reality om een goed beeld te geven van de nieuwe keuken. De opstelling bleef bijna identiek met een miniem verschil. Om plaats te besparen, werd het eiland vervangen door een schiereiland. De rechterkant sluit aan bij een steunmuur. De doorgang naar de keuken blijft nog altijd vrij en vlot bereikbaar.

Slimme aanpassingen

Dankzij deze slimme ingrepen is de keuken veel praktischer en ergonomischer geworden.

* De oven kreeg een nieuwe plaats, onder het werkblad van het schiereiland en dicht bij de kookplaat.

* De kookplaat werd vervangen door een inductiekookplaat met geïntegreerde dampkap en verhuisde ook naar het schiereiland. Deze vernieuwing heeft veel voordelen: de kok heeft nu direct contact met de gasten tijdens het koken. Er hangt geen storende dampkap boven het hoofd, dus dat betekent ook plaatswinst. En het kookoppervlak is groot en ruim met voldoende plaats links en rechts van de kookplaat.

* Er werd extra kastruimte gecreëerd. Aan de achterzijde van het eiland zijn er brede en diepe pottenladen, terwijl de voorzijde bestaat uit ondiepe kasten om het glasservies, kleine potjes of aperitiefschaaltjes op te bergen. Dat is altijd handig bij het dekken van de tafel.

Blind Gekocht - Keuken Kaatje & Niels - Praktische en ergonomische keuken in fjord green
Blind Gekocht - Keuken Kaatje & Niels - Praktische en ergonomische keuken in fjord green

Een keuken in landelijk moderne stijl

Het uitzicht van de keuken kreeg een complete make-over in een landelijk moderne stijl die past bij de stijl van het huis. De kastdeuren bestaan uit een dubbele kaderdeur met een smal kader aan de buitenzijde, gevolgd door een breder kader. Om de landelijke stijl compleet te maken, werden er brede handgrepen op geplaatst. De kastdeuren kregen een strakke look en werden gelakt in een moderne, gedurfde kleur ‘fjord green’. Dat is helemaal naar de smaak van Kaatje en Niels.

Luxueuze en warme afwerking

De goudkleurige handgrepen passen perfect bij de kraan en dezelfde kleur van verlichtingselementen. Dat vormt een mooie eenheid en geeft de keuken een luxueuze afwerking. Om een warm gevoel te creëren, mag een houtlook niet ontbreken. Die komt terug in de spatwand en het werkblad. Aangezien het praktische aspect primeert, stelde de keukenconsultant laminaat voor met een houtprint. Het uitzicht is even mooi en warm, maar het onderhoud is veel makkelijker en dat is zeker ook belangrijk in een nieuwe keuken.

Blind Gekocht - Keuken Kaatje & Niels - Praktische en ergonomische keuken in fjord green

Bekijk de keuken van Kaatje en Niels uit Aalst in Virtual Reality

3d-ontwerp bekijken

Maak een afspraak

Naast de gratis prijsofferte ontvang je ook een fotorealistisch ontwerp in 3D dat je in Virtual Reality kan bekijken, net alsof je nieuwe keuken al bij je thuis zou staan.
Maak vandaag nog een afspraak.

Andere klantgetuigenissen