Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Een mooie combinatie van een landelijke en moderne keuken. Dat kan alleen bij Dovy! Aangezien Dovy alle keukens op maat maakt, volgens de wensen en behoeften van de klant, kunnen 2 totaal verschillende keukenstijlen met elkaar gecombineerd worden tot een geslaagd geheel. Dat bewijst deze keuken van de familie Hoorne uit Terhulpen.

Klantgetuigenis familie Hoorne uit Terhulpen

De wensen van de familie Hoorne

Als we de familie Hoorne vragen hoe ze bij Dovy terecht gekomen zijn, geeft de dame des huizes een woordje uitleg: ‘Voor mij is de keuken het hart van de woning, waar we elkaar ontmoeten voor en na onze dagelijkse bezigheden. Niets is voor mij fijner dan in een gezellige keuken te kunnen koken voor mijn kinderen en kleinkinderen. Na decennia dezelfde keuken gehad te hebben, waren we toe aan vernieuwing. We kenden Dovy vooral van de reclame. Na een bezoek aan de showroom van Sint-Genesius-Rode hadden we het gevoel dat Dovy ons een keuken zou bouwen die ons opnieuw vele decennia plezier zou geven.’

Een landelijke keukenstijl

Het centrale eiland en het achterliggende kookgedeelte zijn opgetrokken in landelijke stijl met deurpanelen in fineer eik en kleine zwarte deurknoppen. Let ook op de eiken balk boven het kookfornuis en de vertikaal ingefreesde lijnen die het rustieke aspect van de keuken op een subtiele manier benadrukken.

Om het landelijke verder te onderstrepen werd de hoekkast in een nis ingebouwd en afgewerkt met een smeedijzeren glasdeur. Het werkblad en muurpaneel aan het kookfornuis zijn vervaardigd uit natuursteen ‘Cloudy White’ en vormen een mooi compromis om het landelijke en moderne aspect met elkaar te verenigen.

Familie Hoorne uit Terhulpen
Klantgetuigenis familie Hoorne uit Terhulpen

Een moderne keukenstijl

De lange witte kastenwand in frontlaminaat bevat meerdere inbouwtoestellen die op werkhoogte ingebouwd zijn. De kasten lopen door tot bijna tegen het plafond en bieden heel veel opbergruimte. Ook de kasten onder de spoelbak zijn in wit frontlaminaat voor een makkelijk onderhoud.

Om contrast te creëren met de witte kastenwand koos men voor een donker geschilderde achterwand. Deze kleur maakt de keuken nog intiemer en past perfect bij de kast in smeedijzer.

De combinatie van landelijk en modern

Tegenwoordig worden zowel kleuren als stijlen met elkaar gecombineerd. Het moderne, strakke aspect van een effen witte kastenwand wordt visueel onderbroken door het warme hout van het kookeiland en het kookgedeelte. Heel uniek en gedurfd!

Klantgetuigenis familie Hoorne uit Terhulpen
Klantgetuigenis familie Hoorne uit Terhulpen

Het resultaat? Een keuken met een tijdloos karakter

Vandaag maken we heel bewuste keuzes, ook voor ons interieur. Strakke lijnen mogen nog, maar we combineren graag met warme materialen. Hout in zijn natuurlijke kleur zorgt voor een kleuraccent en we weten ook dat hout garant staat voor een warme sfeer en inrichting. Gezelligheid troef dus in de nieuwe keuken van de familie Hoorne.

Maak een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak.

Naast de gratis prijsofferte ontvang je ook een fotorealistisch ontwerp in 3D dat je in Virtual Reality kan bekijken, net alsof je nieuwe keuken al bij je thuis zou staan.

Benieuwd hoe jouw nieuwe keuken eruit kan zien in Virtual Reality?

Ervaar nu zelf deze unieke beleving.
TIP: Gebruik ook eens je smartphone met VR-bril om het resultaat te zien.

Bekijk enkele keukenrealisaties

Andere klantgetuigenissen