Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

In een mooie, groene omgeving in het Brugse, bevindt zich de woning en het yogacentrum van televisiegezicht Ingeborg Sergeant. Dovy plaatste er twee keukens: een keuken voor het gezin en een keuken voor het yogacentrum, waar de cursisten tijdens de pauze kunnen genieten van een hapje en een drankje. Ingeborg Sergeant : 'Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met Dovy. We hebben echt samen gezocht naar de keuken die hier het beste zou passen. Zowel in onze woning als in 'De evolutie' wilden we een kalme en serene sfeer creëren, en dat is gelukt.' Lees hieronder hun ervaring met Dovy.

Klantgetuigenis Ingeborg Sergeant

Alles start bij de klant

De privé-keuken moest praktisch zijn, gemakkelijk in onderhoud en met eenvoudig te bedienen toestellen. Ingeborg Sergeant : 'Qua stijl wilde ik een lichte en heldere keuken. Bij ons is de keuken een ontmoetingsplek in huis, dus die moet aangenaam aanvoelen. Hetzelfde geldt eigenlijk voor de keuken in het yogacentrum. We willen onze klanten tot rust inspireren via yoga en meditatie. Een opzichtige keuken past daar niet bij.' De samenwerking met de klant staat voor Dovy altijd voorop. Wij vertalen de wensen van de klant naar een 3D-voorstelling, zodat hij zich een precies beeld kan vormen van hoe een keuken er zal uitzien. Wij denken mee en adviseren vanuit onze expertise en ervaring. Ingeborg Sergeant : 'Het klikte meteen met onze contactpersoon bij Dovy. Hij begreep ons volledig. Het was voor hem ook echt belangrijk dat wij ons goed zouden voelen in de keuken. Oorspronkelijk wilden we een keuken in pastoriestijl, maar gaandeweg leek een modernere look toch een betere optie. Dovy paste zonder problemen de tekening aan totdat wij echt tevreden waren.'

Keukens van Belgische makelij

Dovy is een Belgische fabrikant van kwaliteitskeukens. Alles wordt met de grootste zorg in België geproduceerd. Wij zijn niet afhankelijk van een externe fabrikant. Zo kunnen wij nauw toezien op de kwaliteit. Bovendien kunnen wij hierdoor ook korter op de bal spelen. Ingeborg koos voor het privé-gedeelte voor de Sirius-keuken, die genoemd is naar de helderste ster aan de hemel. De gelakte glazen deuren, in een aluminium kader, zorgen letterlijk voor een schitterend effect. Het diepe werkblad van 80 cm breed werd gemaakt van composiet. Het eiland, de eettafel en de inbouwkast werden afgewerkt met laminaat.

Klantgetuigenis Ingeborg Sergeant
Klantgetuigenis Ingeborg Sergeant

Een praktische blik

Dovy luistert naar de klant en leert zijn manier van leven kennen. Zo werd er bij Ingeborg voorgesteld om, naast de standaardtoestellen, een warmhoudlade in de keuken te voorzien. Om van de keuken naar de woonkamer te gaan, moet men immers door een hal. Aangezien er bij gelegenheid in de woonkamer wordt gegeten, is zo'n bordenwarmer geen overbodige luxe. Ook de apothekerskasten, waarin alles in één oogopslag te zien is, maken de keuken heel praktisch. Hangkasten werden vermeden, omdat die de rust zouden verstoren. Ingeborg Sergeant : 'Aan alles werd gedacht. Dovy overlegde bijvoorbeeld met de mensen die het licht installeerden voor een optimaal resultaat. In beide keukens werd in het eiland ook een stopcontact verborgen. Handig voor een laptop of gsm-oplader. In het yogacentrum kozen we voor een bijzonder stille vaatwasser, zodat de lessen niet verstoord worden. De kraan waar meteen kokend water uitkomt, is dan weer handig voor thee. Het zijn al die details die zorgen voor een keuken die perfect aansluit bij onze wensen.'

Maak een online-afspraak

Maak vandaag nog een afspraak.

Naast de gratis prijsofferte ontvang je ook een fotorealistisch ontwerp in 3D dat je in Virtual Reality kan bekijken, net alsof je nieuwe keuken al bij je thuis zou staan.

Benieuwd hoe jouw nieuwe keuken eruit kan zien in Virtual Reality?

Ervaar nu zelf deze unieke beleving.
TIP: Gebruik ook eens je smartphone met VR-bril om het resultaat te zien.

Bekijk enkele keukenrealisaties

Andere klantgetuigenissen