Dovy Keukens
nl
online afspraak Ik maak een afspraak

Alleen het beste is goed genoeg voor de keuken van Tom en Karin. Daarom kozen de makers van THUIS resoluut voor een Dovy-keuken in de trendkleur ‘vanille’ met een werkblad en muurpaneel in marmer. We nemen samen een kijkje in hun keuken.

Ook wij maken uw keuken in Thuis

De beste materialen

Ze kozen voor de beste materialen in de keuken van Tom en Karin: keukendeuren in mat lak in de nieuwe kleur vanille in combinatie met een keukenblok in laminaat in de kleur roodbruin. Beide kleuren vormen een mooi geheel en het accent wordt gelegd op het keukenblok dat ietsje vooruit komt.

Compact keukeneiland

Eyecatcher is het keukeneiland met grote inductiekookplaat en verlaagde tafelzone. De roodbruine kleur van de kastenwand komt terug in het eiland als tafelblad. Naast de kookplaat is een Twist-stopcontact ingebouwd. Klik, draai en er verschijnen 2 stopcontacten. Klik, draai en de stopcontacten zijn niet meer zichtbaar. Handig in gebruik, zeker om de soep te mixen in de pot die op het kookvuur staat. Onder het eiland zijn er 2 ruime pottenladen en een binnenlade om klein keukengerei in op te bergen.

Ook wij maken uw keuken in Thuis
Ook wij maken uw keuken in Thuis

Marmer als werkblad

Het werkblad ‘Imperador Black’ is in marmer en gepolierd voor een makkelijker onderhoud. Hetzelfde materiaal komt terug als muurpaneel boven de roodbruine kastenwand en bankjes. En met een rechtstreekse LED-verlichting erop, ziet de keuken er heel chic uit.

Degelijke apparaten

Tom en Karin houden allebei van koffie. ’s Morgens een heerlijk geurende tas verse koffie kan lekker smaken. Maar niet met een gewoon koffiezettoestel. Neen, een ingebouwd koffiezetapparaat in de keuken is zoveel makkelijker! Elke dag verse koffie met een eenvoudige druk op de knop.

Naast het koffiezetapparaat bevindt zich een microgolfoven. Handig om ’s avonds snel een tas soep op te warmen. Maar tijdens het weekend maakt het koppel uitgebreid tijd om gezond te koken met de ingebouwde stoomoven.

Alle toestellen zijn compact (45 cm) en mooi uitgelijnd in de kastenwand. Aan de rechterkant van het keukenblok bevindt zich de geïntegreerde frigo.

In het witte keukenblok is de spoeltafel met kraan geïnstalleerd en eronder een lade met afvalsysteem. En over alles is nagedacht: de spoeltafel heeft dezelfde antracietgrijze kleur als het antracietgrijze marmeren werkblad. Hij valt dus niet op in het geheel.

Ook wij maken uw keuken in Thuis
Keuken in één tv programma Thuis

Decoratieve elementen en toegang tot de berging

Er werd in de keuken van Tom en Karin ook ruimte voorzien voor verschillende decoratieve elementen : verlichte nissen en muurbankjes om planten op te plaatsen. Ze geven de keuken een moderne en vooral ‘groene’ toets.

Naast de kastenwand bevindt zich de deur naar de berging. De deur valt helemaal niet op in de keuken want ze heeft een geïntegreerde greep en dito scharnieren. Heel praktisch!

Andere klantgetuigenissen