Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Rob en Phylicia konden hun ogen niet geloven toen ze hun nieuwe woning in Berlare betraden. Wat een verandering! Een tweedelige, trendy keuken met composieten werkblad, een ingebouwde vaatwasser op hoogte, veel kastruimte met voorraadladen, bestekladen, potten- en pannenladen. Wat willen ze nog meer? Zo snel mogelijk genieten van hun nieuwe keuken!

Schiereiland en kastenwand

De nieuwe keuken van Rob en Phylicia bestaat uit 2 delen: een schiereiland waar ze kunnen afwassen en een kastenwand met kookgedeelte. Om één mooi geheel te vormen, zijn beide delen vervaardigd uit hetzelfde materiaal. De kastdeuren in roodbruin laminaat beantwoorden volledig aan de nieuwste keukentrends. Hout, houtstructuur of motieven met hout zijn immers volop in de mode.

Wist je dat hout of houtstructuren zich perfect laten combineren met zwart? Deze keuken is daarvan het bewijs. Het koppel koos niet voor een effen zwart werkblad, maar wel voor de nieuwste composiet ‘Terrazzo’, een zwart werkblad met witte spikkels. Heel trendy!

DOVY BERLARE-050.jpg
DOVY BERLARE-043 1.jpg

Veel werkruimte op het schiereiland

Aan het lang, ruim en breed schiereiland is er op het werkblad veel open ruimte beschikbaar omdat er slechts één spoelbak ingebouwd is. Alle ruimte die overblijft, is werkruimte. De kasten eronder bieden ook veel opbergruimte: er is een besteklade aanwezig met eronder een aparte pannenlade én een pottenlade. Heb je ook gezien dat er een dubbel stopcontact ingebouwd is in het werkblad? Het zwart stopcontact is bijna onzichtbaar in het zwart werkblad. Even draaien en er verschijnen ineens 2 stopcontacten. Na gebruik terug sluiten met 2 vingers. Eenvoudig en altijd handig!

Uiterst praktische kastenwand

Alle kasten en apparaten zijn ingebouwd en sluiten mooi aan bij het kookgedeelte. Wat vind je van de ingebouwde vaatwasser? Heb je ook gezien dat hij op werkhoogte is ingebouwd? Een vaatwasser op werkhoogte is een echte meerwaarde op het vlak van ergonomie in de keuken. Je kunt de vaat makkelijk uitnemen en direct in de keukenkasten plaatsen zonder diep door de knieën te moeten gaan om in- of uit te laden.

Onder de kookplaat bevinden zich 2 ruime onderkasten, telkens voorzien van een voorraadlade met glas aan de voorzijde en een pottenlade eronder. Dankzij het glas aan de voorzijde van de voorraadlade heb je een directe inkijk op de inhoud van de lade. Zo weten Rob en Phylicia onmiddellijk welke voorraad ze nog in huis hebben.

De dampkap werd weggewerkt in een bijpassende dampkapluifel. Zo wordt ze volledig aan het oog onttrokken en komt het accent te liggen op het esthetische aspect.

Inderdaad, niet alleen het praktische aspect in de keuken is van belang, ook het uitzicht en de algemene look tellen mee. Let daarbij op de mooie afwerking en alignering van het combitoestel met de koelkast ernaast. En zelfs de dampkapluifel en de onderkasten zijn mooi in één lijn. Een perfecte afwerking die vakmanschap uitstraalt.

DOVY BERLARE-028.jpg
DOVY BERLARE-015.jpg

Praktische en esthetische binnenkant

Binnenin de kasten overheerst niet alleen het praktische maar ook het esthetische aspect. De binnenkant in glanzend laminaat is zeer gemakkelijk in onderhoud, stoot- en krasvast. Prima bestand dus tegen veelvuldig potten en pannen uit de kast halen. Voor de binnenkant van de kasten werd gekozen voor glanzend laminaat met grijze linnenstructuur. Dit is nieuw in het assortiment en roept een warme sfeer op. Ideaal dus in deze warme, gezellige keuken.

Maak een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak.

Naast de gratis prijsofferte ontvang je ook een fotorealistisch ontwerp in 3D dat je in Virtual Reality kan bekijken, net alsof je nieuwe keuken al bij je thuis zou staan.

Andere klantgetuigenissen