Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

De twee vrienden Dylan en Glenn hebben een groot voordeel als het op verbouwen aankomt. Glenn is zelfstandig lasser en Dylan klust bij als schilder. Ze weten dus van wanten voor de verbouwingen van hun chalet. Hun keuze valt op een witte keuken voor een open gevoel, gecombineerd met laminaat met een houtprint voor een warme toets.

Opstelling in U-vorm

De opstelling vormt de basis van een keuken. Dylan en Glenn gaan resoluut voor een U-vormige keuken. Aan de linkerkant staan het afwasgedeelte met spoelbak en de vaatwasser ernaast. In het midden vinden we het kookgedeelte met gaskookplaat en de oven eronder. Aansluitend rechts is er plaats voor de ruime keukentafel die zich op dezelfde hoogte als het werkblad bevindt. De bijpassende barkrukken staan er beeldig bij.

Vakantiehuis 4 Life Glenn en Dylan Chalet - overzicht keuken vakantiehuis
Vakantiehuis 4 Life Glenn en Dylan Chalet - hoek werkblad

Wit gecombineerd met hout

In de Scandinavische keukenstijl, die momenteel een ware trend is, wordt veel gebruik gemaakt van wit in combinatie met natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld hout. Een tijdloos design, koele kleuren of met een heel lichte kleurbasis en houtsoorten in een lichte tint domineren. Eenvoud primeert en details worden tot een minimum herleid. Een keuken in Scandinavische stijl is knus en gezellig ingericht en hoeft niet in te boeten aan functionaliteit en esthetiek.

Dylan en Glenn hebben dit goed begrepen en kozen daarom voor witte kastdeuren met een onopvallende, minimalistische handgreep. Ze combineerden dit met een werkblad in laminaat dat de look heeft van hout. Dat is een slimme beslissing want een werkblad in laminaat is heel hygiënisch door zijn gesloten oppervlak. Het is beschikbaar in veel verschillende kleuren, waaronder ook in een prachtige houtprint.

Ergonomische indeling

Het afwas- en spoelgedeelte staan apart en het kookgedeelte ook. Dat zorgt ervoor dat er veel werkruimte overblijft, zowel naast de spoelbak als de gaskookplaat. En werkruimte heb je nooit te veel. Onder de oven is er een praktische pottenlade voorzien om de ovenwanten en -schotels op te bergen. Naast de oven en dicht bij de keukentafel is een kleine koelkast ingebouwd. Dat is handig als je aan tafel zit en nog snel een drankje uit de koelkast wilt halen.

Vakantiehuis 4 Life Glenn en Dylan Chalet - berging

De resterende ruimte werd benut voor een extra kast onder de keukentafel. Spullen die je niet regelmatig nodig hebt, plaats je in deze kast. De vrienden hebben van de keukenruimte een mooi, luchtig en modern geheel gemaakt. Hun chalet is klaar om gasten te ontvangen.

Maak een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak. Naast de gratis prijsofferte ontvang je ook een fotorealistisch ontwerp in 3D dat je in Virtual Reality kan bekijken, net alsof je nieuwe keuken al bij je thuis zou staan.

Andere klantgetuigenissen