Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Voorraadkast Tandemside - warme frigo - Dovy Keukens

Een voorraadkast optimaliseert je keukenruimte

Een voorraadkast die (bijna) tot aan het plafond reikt, is altijd een meerwaarde in je woning want je benut de volledige oppervlakte tot boven. Handig qua opbergruimte, maar minder handig om snel de producten die je regelmatig gebruikt terug te vinden. Ga maar eens op zoek naar een specifiek kruidenpotje of een pakje beschuiten op 6 verschillende, diepe legplanken. Onbegonnen werk. Daarom heeft Dovy de voorraadkast met deurrekken gecreëerd. In de rekken plaats je de droge ingrediënten die je het meest gebruikt of dagelijks nodig hebt. Voor de ene persoon zijn dat gedroogde kruiden, suiker, bloem en conserven. Voor de andere persoon zijn dat deegwaren, ontbijtgranen en bakproducten. De producten die je minder snel verbruikt of die je als reserve beschouwt, plaats je op de legplanken.

Heb je gezien dat de legplanken een stukje minder diep zijn, daar waar de rekken in de kast passen? Op die manier is de inhoud van deze legplanken ook overzichtelijker. De bovenste plank benut wel de volledige kastdiepte en is dus bestemd voor producten die je minder vaak nodig hebt.

Het systeem met de naam ‘Tandemside’ doet zijn naam alle eer aan: je gebruikt de kast net als een tandem, integraal en van de 2 kanten. Van buitenaf ziet de kast eruit als een gewone kolomkast, maar ze is wel verrassend als je ze opent. Ze lijkt een beetje op een frigo die je opentrekt, maar dan wel een ‘warme frigo’.