Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Op maat gemaakte keuken

Volledig op maat gemaakt

Dankzij de combinatie van jarenlang vakmanschap en geavanceerde technologie wordt elke Dovy-keuken volledig op maat getekend en uitgevoerd volgens de hoogst persoonlijke smaak van iedere klant. Daarvoor beschikt Dovy over een eigen houtatelier, lak- en inoxafdeling. Dovy is ook de enige fabrikant met een eigen natuursteenafdeling waar je je keukenwerkblad mag komen uitkiezen uit meer dan 3000 platen die we op voorraad hebben.

Specialist in maatwerk

Dovy maakt keukens in alle stijlen (landelijk, rustiek, modern, minimalistisch,...), in alle gewenste opstellingen, en in een immense waaier aan kleuren, materialen en afwerkingen: laminaat of massief hout, in hoogglans of mat gelakt, in glas of met de hand geschilderd,... Het is zelfs mogelijk om stijlen, modellen en kleuren met elkaar te combineren.

Breedte en diepte van elk kastelement zijn tot op de millimeter aanpasbaar, en ook de hoogte van het werkblad kan worden gewijzigd, volledig volgens jouw wensen en verlangens. Wil je een kast van precies 63,7 cm breed? Geen probleem! Dovy maakt en levert dit voor jou. Keukenbouwers die in het buitenland keukens aankopen en vervolgens 'doorverkopen', kunnen deze service niet leveren.