Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Rustieke keuken in fineer eik - Model Provence
Keuken in fineer eik - Model Provence 10
Kleursimulator muren
Landelijke keuken in modern jasje - Model Vetaro 10

Een keuken in eik is en blijft een tijdloze klassieker. Zoals deze keuken in fineereik. Verticale planken om de 10 cm zorgen voor dit uniek landelijk karakter. Heel mooi in combinatie met een opzetkast in smeedijzer en een rustiek kookfornuis.

Keuken in fineer eik - Model Provence 10 - Opzetkast in smeedijzer

Opzetkast in smeedijzer

Deze opzetkast in smeedijzer is letterlijk en figuurlijk een lust voor het oog. Qua design heel chic en geraffineerd, prachtig afgewerkt tot in de kleinste details. Het glas in het smeedwerk laat je toe om de inhoud van de kast summier te overzien.

Ingebouwde wijnkoeler

Een onderbouw-wijnkoelkast van Miele in de keuken is een waar genoegen. Altijd de beste bewaarcondities door een nauwkeurige temperatuurregeling. De glazen deur heeft een UV-filter om wijnen prima te beschermen tegen ongewenst zonlicht.

Keuken in fineer eik - Model Provence 10 - Ingebouwde wijnkoeler
Keuken in fineer eik - Model Provence 10 - Slanke keukenkraan

Slanke keukenkraan

Deze keukenkraan van Grohe heeft een black velvet afwerking. Het is een éénhendel mengkraan met een hoge, draaibare uitloop die kan worden vastgezet. Gebruiksgemak en een slank design gaan hier hand in hand.

Andere landelijke keukens

Alle landelijke keukens bekijken

Wil jij ook thuiskomen in je droomkeuken?

Laat een fotorealistisch ontwerp van je droomkeuken gratis uittekenen in één van onze toonzalen. Bekijk hem nadien in Virtual Reality.

Winkel zoeken in je buurt Ik maak een afspraak Ik maak een afspraak