Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Greeploze witte keuken - Model New York
Landelijke keuken met moderne toets - Model Provence 10
Kleursimulator muren
Klassieke massief eiken keuken - Model Bologna

Een landelijke of een moderne keuken? Eerder landelijk door de klassieke metalen handgrepen uit grootmoeders tijd, gemonteerd op gelakte keukendeuren met verticale verdeling om de 10 cm. Maar ook een tikkeltje modern door de strakke vormgeving en het gepolierd wit werkblad in composiet. De kastdeuren met glas geven een mooi zicht op de inhoud van de hangkasten.

Landelijke keuken met moderne toets - Model Provence 10 - Win plaats met een apothekerskast

Win plaats met een apothekerskast

Met deze praktische apothekerskast win je veel opbergruimte in de keuken. De kast zelf neemt niet veel plaats in maar biedt ruimte voor heel veel producten die je bijna dagelijks nodig hebt zoals kruiden, conserven, opbergdozen, rijst en pasta, dozen ontbijtgranen, enz. En zie je dat je deze apothekerskast tot praktisch in de nok kunt vullen? Heel handig!

Uittrekbaar flessenrek

Geopende flessen die rechtopstaand bewaard moeten worden, bvb. olie of azijn, kunnen makkelijk omvallen bij het uittrekken van een rek. Daarom werd dit uittrekbaar rek speciaal aangepast voor het plaatsen van 8 flessen. Maak er handig gebruik van!

Landelijke keuken met moderne toets - Model Provence 10 - Uittrekbaar flessenrek
Landelijke keuken met moderne toets - Model Provence 10 - Hangkasten met glas

Hangkasten met glas

Echt een retrostijl! Vroeger werden ook alle mooie keukenartikelen in de vitrinekast achter glas geplaatst. Waarom is dat? Heel eenvoudig, omdat de inhoud van de kasten gezien mag worden. En om je mooiste glazen en servies nog meer in de kijker te plaatsen, werd er verlichting voorzien om een bijkomend accent te leggen op de kastinhoud.

Andere landelijke keukens

Alle landelijke keukens bekijken

Wil jij ook thuiskomen in je droomkeuken?

Laat een fotorealistisch ontwerp van je droomkeuken gratis uittekenen in één van onze toonzalen. Bekijk hem nadien in Virtual Reality.

Winkel zoeken in je buurt Ik maak een afspraak Ik maak een afspraak