Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Keuken in roodbruin frontlaminaat - Model Design
Moderne witte keuken in gelakt glas - Model Sirius
Kleursimulator muren
Moderne en praktische L-keuken - Model Toronto

Ben je op zoek naar een moderne witte keuken die heel sterk is en toch makkelijk in onderhoud? Dan is het model Sirius met keukendeuren in gelakt glas beslist iets voor jou! Jawel, glas is een hard materiaal en keukendeuren in glas zijn makkelijk te onderhouden met een vod en wat glasreiniger. Idem dito voor het keramieken werkblad en de spatwand. Keramische werkbladen zijn zeer hard en niet poreus waardoor de meest hardnekkige vlekken gemakkelijk verwijderd kunnen worden. En per slot van rekening straalt deze keuken pure klasse uit!

Moderne witte keuken in gelakt glas - Model Sirius - Vernuftig opbergsysteem

Vernuftig opbergsysteem

Dit opbergsysteem charmeert in de eerste plaats door zijn goed doordachte mogelijkheden. Het boxsysteem is inzetbaar in alle mogelijke toepassingen in laden en binnenladen. De voorzijde van de binnenladen is in glas, zodat de inhoud van de lade in één oogopslag te overzien is.

Laden met binnenladen

Heel populair in moderne keukens zijn volledig uittrekbare pottenladen met een geïntegreerde binnenlade. Net onder het kookgedeelte berg je het bestek op en klein keukenmateriaal dat je vaak nodig hebt om in de potten en pannen te roeren. Direct eronder bevinden zich de potten en pannen. Zeer handig!

Moderne witte keuken in gelakt glas - Model Sirius - Laden met binnenladen
Moderne witte keuken in gelakt glas - Model Sirius - Witte keukentoestellen

Witte keukentoestellen

In een spierwitte keuken horen spierwitte keukentoestellen, zodat de uniforme kleur niet doorbroken wordt. Laten we eerlijk zijn, de meeste apparaten zijn zwart van kleur en dat kan storend werken in een moderne witte keuken. Nu zijn de toestellen volledig geïntegreerd en vormen ze één mooi geheel. Prachtig gewoon!

Andere moderne keukens

Alle moderne keukens bekijken

Wil jij ook thuiskomen in je droomkeuken?

Laat een fotorealistisch ontwerp van je droomkeuken gratis uittekenen in één van onze toonzalen. Bekijk hem nadien in Virtual Reality.

Winkel zoeken in je buurt Ik maak een afspraak Ik maak een afspraak