Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Mat zwarte keuken met fineer eik - Model Design
Keuken in roodbruin frontlaminaat - Model Design
Kleursimulator muren
Moderne witte keuken in gelakt glas - Model Sirius

Kastdeuren in frontlaminaat van 24 mm dik in roodbruin vormen een perfecte combinatie met het werkblad en de spatwand in grijs geaderde marmer. Dit zijn de eyecatchers in deze keuken want de witte kastdeuren links en rechts naast de spoelbak blijven sober op de achtergrond. De gepolierde marmer ‘Emperador Black’ komt ook terug aan de voor- en zijkant van het kookeiland.

Keuken in roodbruin frontlaminaat - Model Design - Twist stopcontact

Twist stopcontact

Klik, draai en er verschijnen 2 stopcontacten. Klik, draai en de 2 stopcontacten zijn terug verborgen. Heel handig als de kookplaat zich in het keukeneiland bevindt of als je snel de soep wilt mixen die nog op het kookvuur staat. Dit twist stopcontact is zijn naam waardig en neemt bovendien niet veel plaats in, enkel de hoogte van een stopcontact.

Uittrekbare binnenladen

Win plaats in de kast door ze handig in te delen met laden. Zo gaat er geen vierkante centimeter opbergruimte verloren en is alles mooi ingedeeld. De laden zijn volledig uittrekbaar, met glas aan de voorzijde voor een perfect overzicht van de inhoud.

Keuken in roodbruin frontlaminaat - Model Design - Uittrekbare binnenladen

Andere moderne keukens

Alle moderne keukens bekijken

Wil jij ook thuiskomen in je droomkeuken?

Laat een fotorealistisch ontwerp van je droomkeuken gratis uittekenen in één van onze toonzalen. Bekijk hem nadien in Virtual Reality.

Winkel zoeken in je buurt Ik maak een afspraak Ik maak een afspraak