Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Praktische keuken in een lijn - Model Toronto
Moderne witte keuken in blinkend frontlaminaat - Model Design
Kleursimulator muren
Groene vintage keuken - Model Toronto

Laat je inspireren door de nieuwste keukentrends met deze Design keuken. De kastdeuren in 24 mm blinkend frontlaminaat en het unieke marmeren werkblad zorgen voor een natuurlijke en moderne look. De tafel met zwart gelakt onderstel en het kookeiland vormen één geheel. Op die manier wordt koken voor je gasten zeer aangenaam en creëer je extra ruimte! De zwarte open regalen in het kookeiland zorgen voor een contrasterend decoratief aspect.

Moderne witte keuken in blinkend frontlaminaat - Model Design - Onzichtbare handgreep en scharnieren

Onzichtbare handgreep en scharnieren

Elk detail is belangrijk! Hoeveel handgrepen telt deze keuken? Geen enkele denk je? De keukenkasten zijn inderdaad greeploos, maar in deze design keuken zit een ingewerkte deur naar de berging. Ze valt helemaal niet op met haar onzichtbare handgreep en scharnieren. Dit zorgt voor een strak en tijdloos design in je keuken.

Quooker kraan

Een ware eyecatcher! Met een Quooker in huis, heb je altijd kokend water bij de hand. En dat is bijzonder handig. Nooit meer een pan of een waterkoker vullen met water en wachten tot het kookt. Maar gewoon, binnen één seconde, kokend water tappen uit de kraan. Een Quooker bespaart tijd, energie, is multi-inzetbaar en bovendien ook veilig.

Moderne witte keuken in blinkend frontlaminaat - Model Design - Quooker kraan

Andere moderne keukens

Alle moderne keukens bekijken

Wil jij ook thuiskomen in je droomkeuken?

Laat een fotorealistisch ontwerp van je droomkeuken gratis uittekenen in één van onze toonzalen. Bekijk hem nadien in Virtual Reality.

Winkel zoeken in je buurt Ik maak een afspraak Ik maak een afspraak