Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Moderne witte keuken in blinkend frontlaminaat - Model Design
Groene vintage keuken - Model Toronto
Mat zwarte keuken met fineer eik - Model Design

De laatste jaren zijn vintage en retrostijl steeds meer in opmars. Die trend zet zich ook door in deze prachtige keuken. De fjordgroene kleur geeft de keuken een heus retro gevoel. Kastdeuren met een dikte van 24 mm, stevige handvatten en het werkblad in keramiek zorgen voor een robuuste look. De keuken is ook heel praktisch ingericht met het werkvlak op één lijn.

Groene vintage keuken - Model Toronto - Onderhoudsvriendelijk keramisch werkblad

Onderhoudsvriendelijk keramisch werkblad

Een absolute topper onder de werkbladen! Een werkblad in keramiek is uiterst eenvoudig te onderhouden en bovendien vlekbestendig en krasvrij. Het is zeer goed bestand tegen ultraviolet licht en verandert na verloop van tijd niet van kleur. Hygiënisch, uiterst hard en uiterst hittebestendig zijn enkele andere kenmerken.

Praktische rolluikkast

Aan opbergmogelijkheden geen gebrek in deze retro Toronto keuken. De ingebouwde rolluikkast zorgt voor dat extra tikkeltje elegantie en vooral veel ruimte binnenin. Wil je altijd een netjes opgeruimde keuken? Plaats dan je toestellen in de rolluikkast en sluit ze na gebruik. Opgeruimd staat netjes.

Groene vintage keuken - Model Toronto - Praktische rolluikkast

Andere moderne keukens

Alle moderne keukens bekijken

Wil jij ook thuiskomen in je droomkeuken?

Laat een fotorealistisch ontwerp van je droomkeuken gratis uittekenen in één van onze toonzalen. Bekijk hem nadien in Virtual Reality.

Winkel zoeken in je buurt Ik maak een afspraak Ik maak een afspraak