Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Blind Gekocht Antwerpen
Moderne keuken met wand in fineer eik - Model Design
Kleursimulator muren
Moderne keuken in laminaat - Model Design

Een mooie combinatie van crèmekleurige keukenkasten met een volledige wand in fineerhout. Dat zorgt voor een leuk accent en een warme sfeer in de keuken. Door het toepassen van de ‘scarved oak’-techniek op fineereik, laten de kastdeuren een verweerde indruk na en dat staat heel chic in een moderne keuken.

Moderne keuken met wand in fineer eik - Model Design - Contrasterende kraan en spoelbak

Contrasterende kraan en spoelbak

Een zwarte spoelbak met zwarte kraan in een witte keuken met dito werkblad in laminaat. Dat is gedurfd! De kraan is van Grohe en heeft een velvet afwerking, ze voelt dus streelzacht aan.

Ingebouwde koelkast

In de lange kastenwand bevindt zich een ingebouwde koelkast. Heb je erop gelet dat deze koelkast op hoogte is ingebouwd? Heel handig want alle producten bevinden zich nu op ooghoogte. Zeer overzichtelijk!

Moderne keuken met wand in fineer eik - Model Design - Ingebouwde koelkast
Moderne keuken met wand in fineer eik - Model Design - Toffe hangkastjes

Toffe hangkastjes

Een kleine decoratie in de keuken is altijd leuk. Deze 2 hangkastjes in een verschillend formaat zorgen voor een leuk accent in de keuken.

Kastdeuren in scarved oak

Scarved oak’ is een techniek die wordt toegepast op fineer eik. Hierbij worden er horizontale markeringen aangebracht over de verticale houtstructuur. De markeringen zijn een soort van lichte zaagsneden of groefjes die zichtbaar maar praktisch niet voelbaar zijn. Deze bewerking geeft de keukendeur een verweerd uitzicht.

Moderne keuken met wand in fineer eik - Model Design - Kastdeuren in scarved oak

Andere scandinavische keukens

Alle scandinavische keukens bekijken

Wil jij ook thuiskomen in je droomkeuken?

Laat een fotorealistisch ontwerp van je droomkeuken gratis uittekenen in één van onze toonzalen. Bekijk hem nadien in Virtual Reality.

Winkel zoeken in je buurt Ik maak een afspraak Ik maak een afspraak