X

We gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren, onze website te analyseren, inhoud te personaliseren en gerichte advertenties te tonen.
Wanneer u deze boodschap wegklikt of verder surft zonder een keuze te maken, gaat u impliciet akkoord (meer informatie).

Meer informatie Ik ga akkoord
Kwaliteit

Nieuw en EXCLUSIEF: Kastdeuren in 24 mm dikte

Terug

Nieuw en EXCLUSIEF: Kastdeuren in 24 mm dikte

Dat Dovy regelmatig innoveert en de laatste tendensen in de keukensector op de voet volgt, dat wist u al. Maar wist u ook dat de kwaliteit nog steeds verbetert, dankzij nieuwe mogelijkheden en machines? Kastdeuren in 24 mm dikte en nieuwe technieken doen dit najaar hun intrede.

 

Goede kwaliteit : kastdeuren in 20 mm dikte

Voor de afwerking van de kasten gebruikt Dovy steeds de beste kwaliteit van materialen. Voor een Dovy-kast worden altijd meubelpanelen gebruikt met een densiteit van 740 kg/m3. Dit is de hoogste densiteit die er op de markt beschikbaar is. De binnenkant van de kasten wordt altijd afgewerkt in glanzend laminaat en daardoor zijn de kasten heel makkelijk te onderhouden. Dovy gebruikt enkel de beste scharnieren en lades van Blum zodat de kastdeuren eerst afremmen en dan pas zachtjes dichtgaan. En zo zijn er nog vele voorbeelden op te noemen van de superieure kwaliteit van materialen die Dovy gebruikt voor de afwerking van zijn kasten.

Een Dovy-kast bestaat uit een corpus met zijwanden van 18 mm, een achterwand van 10 mm, legplanken van 18 mm en kastdeuren van 20 mm dik. Dit kan al een stevige constructie genoemd worden. Al jarenlang hanteert Dovy deze norm omdat we uit ervaring weten dat keukenkasten die op die manier gemaakt worden, heel stevig en robuust zijn en zorgen voor jarenlang keukenplezier.

 


Nog betere kwaliteit : kastdeuren in 24 mm dikte

Als er nieuwe en betere materialen op de markt komen, dan worden deze eerst grondig getest bij Dovy. Als ze goed bevonden worden, dan bekijkt de directie samen met de productieafdeling en het ingenieursteam hoe deze nieuwe materialen geïntegreerd kunnen worden in het bestaande machinepark en productieproces. Niet lang daarna komen deze nieuwe materialen in de Dovy-toonzalen en later in uw nieuwe keuken terecht.

Dovy speurt regelmatig de markt af naar nieuwigheden en in het voorjaar kregen we informatie toegespeeld over een exclusieve machine die kastdeuren in 24 mm dikte kan maken. Dat trok onmiddellijk de aandacht. De directie kocht de machine in het buitenland aan en integreerde ze in het bestaande hoogtechnologische machinepark. Testen werden uitgevoerd en goed bevonden. In het najaar zal Dovy dan ook uitpakken met deze innovatie.
 

Een Dovy-kast zal vanaf nu ook beschikbaar zijn met kastdeuren van 24 mm dik. De corpusdiktes worden behouden. Het uitzicht van een keuken met kastdeuren van 24 mm dik is veel robuuster. Uw keuken ziet er niet alleen heel stevig uit, hij is het ook werkelijk! En dikkere, zwaardere kastdeuren vragen nog steviger scharnieren van Blum en een steviger afwerking. De kwaliteit – die voorheen al optimaal was – is dus nog verbeterd. Dovy doet er alles aan om de klant tevreden te stellen en draagt daarom kwaliteit hoog in het vaandel. Jouw droomkeuken krijgt op die manier een nog langere levensduur.

 

OFFERTE AANVRAGEN

Onze toonzalen zijn terug open
Geniet nu van onze uitzonderlijke acties

Lees meer
Copyright 2020 © Keukens Dovy nv | BTW: BE0428.003.392 | Industrieweg 5 - 8800 Roeselare | Tel: 051 260 410 | Disclaimer - Cookiebeleid - Privacybeleid - Sitemap | site by plenso