Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Kerngekleurd frontlaminaat

Frontlaminaat

Dovy blijft verder innoveren en ontwikkelde een nieuwe en exclusieve reeks binnen frontlaminaat. Bij frontlaminaat zit de afboording van de kastdeuren tussen de laminaatlagen aan de voor- en achterzijde. Dat maakt dat het fijne donkere lijntje - een kenmerk van laminaat - er nog wel is, maar niet zichtbaar aan de voorzijde van de kastdeuren als je er frontaal op kijkt. Dit zorgt voor een strakkere, moderne look van uw keuken. Meer lezen over laminaat.

De exclusieve reeks kerngekleurd frontlaminaat

Vandaag gaat Dovy nog een stapje verder met de toevoeging van een exclusieve reeks met 9 nieuwe kleuren binnen kerngekleurd frontlaminaat. De kleuren 'Kiezelgrijs', 'White Core', 'Light Grey', 'Zand Beige', 'Cashmere', 'Crema', 'Zijdegrijs', 'Warm Wit' en 'Taupe' vervolledigen het exclusieve gamma. Opvallend in deze nieuwe reeks is dat de kern van het laminaat in de massa gekleurd is waardoor het fijne donkere lijntje helemaal niet meer zichtbaar is. Wel of geen zwart lijntje? Een gedeeltelijk zichtbaar zwart lijntje of helemaal niet zichtbaar? Dovy creëerde voor elk wat wils, maar steeds met behoud van de oersterke kwaliteit aan een betaalbare prijs.

En net zoals bij laminaat bezit ook kerngekleurd frontlaminaat een antibacteriële eigenschap die bacteriën binnen 24 uur met 99,9% reduceert.