Blind Gekocht - De nieuwe keuken van Vicky & Tom
Geplaatst op 2 mei 2019 17:35 in Dovy-nieuws

Ook Dovy kan je blind vertrouwen

Een huis in Mechelen is zeer gegeerd: in nog geen 24 uur verkochten Vicky en Tom hun huidige woning. Hoog tijd dus voor Béa om een nieuwe woning te vinden voor het koppel. Tom geeft enkele suggesties in de ruime omgeving van Mechelen maar voor Vicky staat de locatie van de nieuwe woning vast: enkel Mechelen komt in aanmerking. Een grote uitdaging dus!

Een vernieuwde keuken in trendy kleuren en materialen

Een nieuwe keuken in een trendy kleur

Blind Gekocht - De nieuwe keuken van Vicky & Tom

‘Fjord Green’ is een hippe, trendy kleur in het assortiment en interieurarchitect Bart was direct enthousiast om deze in de nieuwe keuken van Tom en Vicky te integreren. In combinatie met de witte dampkap en zandkleurige muurbanken vormt dit een mooi en fris geheel.

De kastdeuren zijn in frontlaminaat van 24 mm dik. Een keuken met zo’n dikke kastdeuren heeft een robuust en stevig uitzicht. Maar het is niet alleen het uitzicht dat telt, want de keuken is in werkelijkheid ook veel steviger en robuuster. En dikkere, zwaardere kastdeuren vragen immers stevige scharnieren. Op die manier krijgt de keuken een nog langere levensduur. De binnenkant van de kasten is afgewerkt met glanzend laminaat voor een makkelijk onderhoud en de linnenstructuur geeft er een moderne toets aan.

De keuken beschikt over alle nieuwe snufjes om het gebruiksgemak te bevorderen. Kolomkasten tot tegen het plafond bieden een maximale opbergruimte. Keukenspullen die je weinig gebruikt, berg je daar op.

Onder het kookvuur bevinden zich 2 ruime pottenladen met een binnenlade voor het overzichtelijk opbergen van bestek, spatels, kloppers, enz. De vaatwasser is volledig geïntegreerd

Muurpaneel en werkblad in keramiek

Keramiek heeft vele voordelen. Het is zeer goed bestand tegen UV-licht en verandert na verloop van tijd niet van kleur. Het materiaal heeft een extreem lage poreusheid en is dus goed bestand tegen het gebruik van chemische stoffen. Het is zeer kras- en vlekbestendig, hard, hygiënisch, hittebestendig en bestand tegen extreme temperatuurwisselingen. Enkel en alleen maar voordelen dus! En daarom wordt het ook regelmatig gebruikt in de keuken, als werkblad én als muurpaneel. In de nieuwe keuken van Tom en Vicky koos de interieurarchitect voor witte keramiek met een exclusief design. Heel modern!

Leuke muurbankjes langs de dampkap

De dampkap werd volledig weggewerkt. Panelen in wit laminaat rondom zorgen ervoor dat de dampkap niet opvalt in deze keuken. De muurbankjes in zandkleur daarentegen trekken wel de aandacht. Je kunt er kookboeken op kwijt, het dagdagelijks servies, decoratieve elementen of je zorgt voor een groene toets in de keuken door er enkele planten op te zetten.

Blind Gekocht - De nieuwe keuken van Vicky & Tom

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.