Blind Gekocht - De nieuwe keuken van Bart & Els
Geplaatst op 4 april 2019 12:00 in Dovy-nieuws

Ook Dovy kan je blind vertrouwen!

Al jouw spaargeld toevertrouwen aan een makelaar en erop vertrouwen dat hij een goede koop voor je doet. Een interieurarchitect carte blanche geven om jouw toekomstige woning in te richten. Durf jij dit allemaal aan? 6 koppels hebben de uitdaging aangegaan. De reportage kan je iedere woensdagavond volgen in BLIND GEKOCHT om 20u35 op VIER. Een makelaar kocht voor het eerste koppel een woning in Ternat.

Van een kleine, donkere keuken naar een lichtrijke, moderne keuken

Volledige kastenwand in wit frontlaminaat

De oude kastenwand bood weinig opbergruimte omdat er middenin een deur zat naar de garage. Uiteraard moest deze doorgang behouden blijven en daarom werd geopteerd voor een onzichtbaar geïntegreerde deur. Onzichtbaar, want deze vlakke deur met ingewerkte scharnieren en handvat valt absoluut niet op in het geheel, integendeel, ze maakt integraal deel uit van de volledige kastenwand.

Blind Gekocht - Ternat - Voor

De keukenkasten zijn vervaardigd uit frontlaminaat. Bij frontlaminaat zit de afboording van de kastdeuren tussen de laminaatlagen aan de voor- en achterzijde. Hierdoor is het kenmerkende fijne donkere lijntje niet meer zichtbaar en oogt de keuken heel strak. De kastdeuren zijn 24 mm dik zodat de keuken er niet alleen sterk en robuust uitziet, maar dankzij de dikkere deuren is hij ook werkelijk sterk gebouwd. Klaar om tientallen jaren van te genieten.

Een praktisch keukeneiland

Voor het keukeneiland werd hetzelfde materiaal gebruikt, in combinatie met een werkblad in composiet. Interieurarchitect Bart kwam in de Dovy-fabriek zelf het werkblad uitkiezen. ‘Terrazzo White’ is een nieuwigheid in het aanbod van Dovy en dat viel onmiddellijk in de smaak. En zeg nu zelf, dit gespikkeld wit werkblad staat prachtig in een witte keuken en zorgt voor een luchtig geheel. Composiet is niet poreus, vlek- en krasbestendig en een sterk materiaal dat gemakkelijk is in het dagelijks onderhoud.

Kwalitatieve keukenapparaten

Bart koos voor praktische en kwalitatieve keukenapparaten die zo min mogelijk opvallen, zoals een inductiekookplaat met ingewerkte dampkap met afstandsbediening, een aparte microgolfoven en oven. Onder het keukeneiland zit een volledig ingebouwde vaatwasser en deze is strategisch geplaatst, dicht bij de vlak ingewerkte spoelbak met uittrekbare douchekop.

Blind Gekocht - Ternat - Na

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.