Maak een afspraak bij Dovy Keukens
Geplaatst op 1 oktober 2020 16:22 in Dovy-nieuws

Betekent de coronacrisis dat je je keukendromen voorlopig best opbergt?
Niet als het aan Dovy Keukens ligt. Want ook vanop afstand helpen we je graag met het realiseren van jouw droomkeuken.

Wat zei Darwin ook alweer? Alleen wie zich het best aanpast, zal het halen Een waarheid als een koe, zeker in deze ongewone tijden. En dus blijft Dovy Keukens open, maar natuurlijk in alle veiligheid. Dat wil zeggen: de toonzalen zijn gesloten, maar de keukenconsultants staan klaar om je online en via de telefoon van dienst te zijn.

Je keuken in 3D

Maar kan dat dan, een keuken online en telefonisch samenstellen, ontwerpen en verfijnen, helemaal volgens je hoogstpersoonlijke smaak en unieke wensen, en 100% op maat? Ja, dat kan. Dovy lanceerde recent een unieke tool die het mogelijk maakt om je droomkeuken haarfijn voor te stellen, zelfs zonder een toonzaal te bezoeken. Sinds september werkt Dovy met de toepassing Dovy 360, waarmee je je keukenontwerp op je smartphone of laptop in 3D kan bekijken. We vertellen er hieronder meer over.

Jouw keuken in 3D
Dovy 360: Bekijk je nieuwe keuken alsof hij al bij je thuis zou staan

Hoe gaat dat in zijn werk?

In normale tijden zou je naar de toonzaal komen of komt er een keukenconsultant van Dovy bij je thuis langs. Door de maatregelen rond het coronavirus is dat voor onbepaalde tijd onmogelijk geworden. Maar de keukenconsultants van Dovy blijven beschikbaar via telefoon, mail en een videogesprek.

Via de website van Dovy kun je online een afspraak maken en een voorkeurstijdstip doorgeven om gecontacteerd te worden. Idealiter voeg je meteen ook een grondplan van de keuken toe of een schets van de keukenruimte.

Op een moment dat het je schikt, word je gecontacteerd door een keukenconsultant. Hij of zij is erop getraind om mee te denken over je keukenproject. Wat vind je belangrijk in een keuken, hoe zit het met lichtinval, materialen, toestellen en kleuren? Wat voor werkblad wil je? Na afloop van het gesprek tekent de keukenconsultant je toekomstige keuken uit op de computer en stuurt hij je een fotorealistisch beeld in 3D dat je op elke computer, laptop, tablet of smartphone kunt bekijken. Inzoomen, uitzoomen, details bekijken,… alles is mogelijk. Deel het ontwerp met vrienden en familie, en vraag hun mening. Nog niet helemaal tevreden? Desgewenst kan de keukenconsultant het ontwerp verder bijsturen of aanpassen. Tot je helemaal weet: dit is de keuken van mijn dromen!

Dovy 360: Bekijk je nieuwe keuken alsof hij al bij je thuis zou staan

Geen voorschot

Ook mooi meegenomen: bij het bestellen van je keuken betaal je geen voorschot. Een ontwerp en prijsofferte zijn gratis – net zoals dat in de toonzaal altijd al het geval was. En de prijs (mét korting) bij bestelling blijft twee jaar lang gegarandeerd. Je kunt bovendien in de loop van die twee jaar nog steeds aanpassingen laten aanbrengen in het ontwerp.

Inspiratie nodig?

  • Belangrijk om te weten is dat bij Dovy letterlijk alle stijlen mogelijk zijn, van rustiek tot hedendaags en alles daar tussenin.
    Welke keuken doet jouw hart sneller slaan?
  • Andere inspirerende klantgetuigenissen vind je op deze pagina: klantgetuigenissen.
    Maar voor jouw keuken begint Dovy graag helemaal opnieuw aan het ontwerpproces, want elke Dovy-keuken is uniek en perfect aangepast aan de wensen van de klant en de beschikbare ruimte.

Maak online een afspraak

Dovy helpt je graag met het realiseren van jouw droomkeuken, zelfs vanop afstand!

Maak online een afspraak en krijg een gratis prijsofferte met keukenontwerp in 3D.

Laat je alvast inspireren door enkele prachtige voorbeelden.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.