Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Dovy 360: Bekijk je nieuwe keuken alsof hij al bij je thuis zou staan
Geplaatst op 1 maart 2021 07:00 in Dovy-nieuws

Dovy Keukens pakte eind 2019 uit met de primeur om je keuken te bekijken alsof hij al bij je thuis zou staan. Het bedrijf staat niet stil. Tegenwoordig is het ook mogelijk om je keuken in 3D te bewonderen vanuit verschillende perspectieven. Zelfs bij je thuis op een computer, tablet, smartphone of door een virtual reality-bril. Ervaar de unieke sensatie van je toekomstige keuken in 3D en ontdek hem alsof hij al bij je thuis zou staan. Op die manier zie je meteen ook hoe je investering tot zijn recht komt.

Virtual reality is het heden en de toekomst

Virtual reality leek lange tijd toekomstmuziek, maar inmiddels is het realiteit geworden, virtueel weliswaar. Met een VR-bril duik je in de virtuele wereld. Geen echte wereld, maar zo goed als echt. Zet de VR-bril op en je krijgt de getoonde beelden vrijwel direct op je netvlies. Doordat de bril je ogen volledig omsluit, krijg je geen informatie meer uit je echte omgeving. Zo lijkt het alsof je in een andere wereld bent beland en die is héél echt. Zo echt dat je alle details van dichtbij meemaakt.

3-dimensionaal kijken

Draai je hoofd links of rechts en het beeld verandert mee. Overal waar je kijkt, volgt het beeld je zicht, in een reikwijdte van 360°. Boven of onder kijken, voor of achter, links of rechts, het beeld volgt je overal. Daardoor kijk je niet vanop een afstand, maar lijkt het alsof je er werkelijk bij bent. En de technologie staat niet stil, maar wordt steeds beter. Vooral op de details wordt gelet en die worden extra in de verf gezet zodat het beeld nóg echter lijkt.

Bedenk eens hoe sensationeel het zou zijn om je toekomstige nieuwe keuken in virtual reality te bekijken. Je kunt je droomkeuken praktisch voelen en aanraken. Kleuren zijn levensecht en details komen tot leven.

Bekijk je nieuwe keuken alsof hij al bij je thuis zou staan

Als trendsetter in de keukensector is Dovy fier om als eerste op de markt uit te pakken met een programma waarmee je thuis je toekomstige keuken in virtual reality kan beleven. Een unieke sensatie en ervaring! Dovy laat je graag kennis maken met je nieuwe keuken in de virtuele wereld. Hoe werkt dat? Heel eenvoudig! Het ontwerp dat onze keukenadviseurs speciaal voor jou op maat gemaakt hebben, wordt door het programma omgezet in een driedimensionaal ontwerp. Je ontvangt een e-mail met de link naar het ontwerp.

Thuis kan je dan op je gemak de link openen op een computer, tablet of smartphone. Inzoomen, uitzoomen, details bekijken, een algemeen overzicht, een boven- of zijaanzicht bekijken,… alles is mogelijk.

Heb je een werkblad in graniet gekozen in je ontwerp? De verfijnde structuur in het granieten werkblad is zo gedetailleerd weergegeven in 3D dat het lijkt alsof het werkblad al voor jou ligt. Ook de houtstructuur in de kastdeuren lijkt levensecht en met een beetje verbeelding zie je jezelf al achter de kookpotten staan…

Laat je familie en vrienden meegenieten

Toon het ontwerp tijdens een familiebezoek op je tablet of smartphone en je oogst gegarandeerd enkele jaloerse blikken. Laat hen advies geven of het materiaal van dichtbij bekijken door in te zoomen,… ze zullen er weg van zijn. Wil je je nieuwe keuken met alle details ook laten zien aan vrienden en kennissen? Stuur hen dan de link door en geniet er samen van.

Beschik je thuis over een VR-bril? Super! Plaats je smartphone in de VR-bril en geniet van je droomkeuken. Of kom naar de toonzaal en bekijk het ontwerp door een professionele VR-bril. Het blijft een unieke ervaring die een spectaculair ‘wow-gevoel’ oproept, want het is en blijft tenslotte je toekomstige droomkeuken waar je, letterlijk en figuurlijk, naar uitkijkt.

Op zoek naar keukeninspiratie?

Laat je inspireren door enkele ontwerpen in 3 D.

Maak online een afspraak en krijg een gratis prijsofferte met het keukenontwerp in virtual reality.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.