Dovy opent nieuwe toonzaal in Verviers
Geplaatst op 4 april 2019 13:05 in Dovy-nieuws

Dovy Keukens is een Belgisch bedrijf, dat al 39 jaar gespecialiseerd is in de productie van kwalitatieve keukens op maat. Dovy heeft zowel de verkoop als de volledige productie in eigen beheer en verkoopt rechtstreeks van fabrikant naar klant.

Feestweekend

De opening van de nieuwe toonzaal in Verviers gaat gepaard met tal van acties en activiteiten. Een chef van AEG komt langs op zondag 14/4, Pablo Catry neemt over op zondag 28/4, Candice Kother (gastronomisch journaliste bij Radio Vivacité) zal er koken op zondag 5/5 en Peter Van Asbroeck sluit de festiviteiten af op zondag 12/5. Er zijn eveneens mooie acties en speciale condities gepland voor deze uitzonderlijke gelegenheid. En er loopt zelfs een wedstrijd 'Win uw Keuken'!

De nieuwe toonzaal heeft een oppervlakte van 1000 m² en stelt 45 gloednieuwe keukens tentoon, waaronder ook het model 'Bologna' dat veel succes oogstte op de Batibouwbeurs. Daarnaast zijn er keukens in elke stijl, modern, klassiek, eigentijds, tijdloos en voor elk wat wils. Nieuwe kleuren en handgrepen vervoegen het gamma, alsook nieuwe werkbladen.

De nieuwe toonzaal in Verviers situeert zich in de Rue de Pepinster 102 en is open van maandag tot en met zaterdag van 9u tot 19u (met uitzondering van de woensdag, sluitingsdag van de toonzaal) en op zon- en feestdagen van 10u tot 18u.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.