Dovy Keukens
nl
online afspraak Ik maak een afspraak
Dovy neemt deel aan renovatiezondag
Geplaatst op 1 september 2023 09:00 in Dovy-nieuws

Renovatiezondag is een initiatief van De Zondag en biedt een inspiratiemoment voor ieder renovatieproject (groot of klein) met renovatie-experten in de buurt die ook op zondag 24 september hun deuren openen voor iedereen met renovatieplannen.

Aangezien Dovy de uitgelezen expert is voor wie op zoek gaat naar een nieuwe keuken, die trouwens ALTIJD open is op zondag, is Dovy ook dit jaar partner van het initiatief Renovatiezondag.Zelf renoveren? Laat je inspireren door volgende keukenrenovaties


Een Extreme Makeover voor deze keuken in Opoeteren

De oude keuken van Kaatje en Niels maakte plaats voor de nieuwe keuken met dezelfde, maar nu praktischere, opstelling in landelijk moderne stijl.

Na Voor

Keukenrenovatie in Aalst voor Kaatje & Niels uit Blind Gekocht

Samen met het programma Extreme Makeover mocht Dovy de keuken van Jean-Pierre en Sharon helpen omtoveren tot een moderne en gezellige keuken met 3 tinten laminaat.

Na Voor

Keukenrenovatie in Koolkerke voor Syl & Johan uit Blind Gekocht

Bekijk hoe het slopen van enkele muren een grote impact kan hebben op ruimtes als de keuken. Zorg voor voldoende lichtinval, een open gevoel en je hebt een grote leefruimte als hart van de woning.

Na Voor

Keukenrenovatie in Lennik voor Jan & Kim uit Blind Gekocht

De keuken van Jan & Kim, die je kon zien in het programma 'Blind Gekocht', kreeg een totale make-over. Twee keukenmodellen werden samengevoegd tot een landelijk modern geheel met veel wit en een warme houttoets als hoofdkleuren.

Na Voor

Zelf een keukenrenovatie uitvoeren?

Vetrouw op de meer dan 43 jaar expertise van Dovy en bestel nu je keukenproject aan een prijs waarmee je tot 2 jaar later de keuken laat plaatsen zonder meerkosten of voorschot.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.