Dovy Keukens
nl
online afspraak Ik maak een afspraak
Indraaischuifdeuren hebben een verrassend effect!
Geplaatst op 11 mei 2012 11:45 in Dovy-nieuws

Voor het creëren van een leefkeuken met een hoog loft-gevoel is het belangrijk om keukentoestellen en andere elementen te kunnen verbergen indien nodig, zodat de keuken op die manier mee deel uitmaakt van de woonkamer. Op momenten dat je in de keuken aan het werk bent, kan je de deuren inschuiven en zijn de toestellen zichtbaar en klaar voor gebruik.

De keukendeuren worden met gemak 90° ingedraaid en in een nis geschoven. Indraaischuifdeuren zijn niet alleen handig om keukentoestellen aan het zicht te onttrekken, maar je kan er alle kanten mee op, zelfs een bureauruimte in je keuken verbergen.

Vooral de eik fineer gebeitste indraaischuifdeuren bieden een ruim gevoel en vervolledigen je interieur, zonder de indruk te geven dat het om een deel van de keuken gaat. Op die manier vloeien kook- en leefruimte in elkaar.

De voordelen voor de klant zijn legio: geen openstaande deuren die in de weg zitten, ruimtebesparend, optimale benutting van de keuken, de afwerking van de binnenkant is steeds afgewerkt met laminaat en dus zeer onderhoudsvriendelijk,…

Dovy heeft zowel kolomkasten als opzetkasten met inschuifdraaideuren in het assortiment. De deuren zijn verkrijgbaar in 4 uitvoeringen : fineer, hoogglans, lak of laminaat. Voor de greep kies je uit 2 mogelijkheden: een ingewerkte handgreep of een langwerpige greep die op de deur geplaatst wordt.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.