Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Kastdeuren in 24 mm dikte
Geplaatst op 6 oktober 2017 13:30 in Dovy-nieuws

Doordat Dovy regelmatig innoveert en de laatste tendensen in de keukensector opvolgt, doen nieuwe tendensen hun intrede in het gamma. Nieuwe tendensen zorgen voor verbeterde kwaliteit en nieuwe mogelijkheden. Zo zien we dat kastdeuren in 24 mm dikte nieuw zijn in het gamma en onmiddellijk goed scoren bij de klanten.

Waaruit bestaat een Dovy-kast?

Allereerst is er het corpus met zijwanden van 18 mm, de achterwand is 10 mm dik, de legplanken zijn 18 mm en de kastdeuren zijn 20 mm dik. Op zich een zeer stevige constructie! Dovy maakt al jarenlang keukenkasten op deze manier omdat we uit ervaring weten dat keukenkasten die op die manier gemaakt worden, heel stevig en robuust zijn en zorgen voor jarenlang keukenplezier.

Kastdeuren in 20 mm dikte

Dovy gebruikt voor de afwerking van de kasten steeds de beste kwaliteit van materialen. We maken onze kastdeuren met meubelpanelen met een densiteit van 740 kg/m3, dit is de hoogste densiteit die er op de markt beschikbaar is. De kasten worden aan de binnenzijde altijd afgewerkt met glanzend laminaat, op die manier zijn ze heel makkelijk in onderhoud. Ook de lades en scharnieren getuigen van uitstekende kwaliteit : de kastdeuren remmen eerst af en dan gaan ze zachtjes dicht. Zo zijn er nog vele voorbeelden op te noemen van de superieure kwaliteit van materialen die Dovy gebruikt voor de afwerking van zijn kasten.

Kastdeuren in 24 mm dikte

Nieuwe materialen worden bij Dovy altijd eerst grondig getest. Als ze goedgekeurd zijn, bekijken de directie, de productieafdeling en het ingenieursteam hoe de nieuwe materialen geïntegreerd kunnen worden in het bestaande machinepark en productieproces. Kort daarop komen ze in de Dovy-toonzalen terecht en niet veel later in jouw nieuwe keuken.

Dovy zoekt regelmatig naar nieuwigheden. Zo kregen we in het voorjaar van 2017 informatie over een exclusieve machine die kastdeuren in 24 mm dikte kan maken. Onmiddellijk waren we geïnteresseerd. De directie besloot om deze buitenlandse machine aan te kopen en ze te integreren in het bestaande hoogtechnologische machinepark. Na enkele testweken werd het resultaat goed bevonden en in het najaar pakte Dovy dan ook onmiddellijk uit met deze innovatie.

Kastdeuren in 24 mm dikte zijn exclusief bij Dovy verkrijgbaar. Het resultaat? Een veel robuuster uitzicht van uw keuken. Maar dikkere, zwaardere kastdeuren vragen ook steviger scharnieren en een steviger afwerking. De kwaliteit van de kastdeuren – die voorheen al optimaal was – is dus nu nog verbeterd. Dovy draagt immers kwaliteit hoog in het vaandel en geeft uw droomkeuken een nog langere levensduur.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.