Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
loïc inspiratie trends dovy toonzaal
Geplaatst op 4 september 2023 08:00 in Dovy-nieuws

Wat gebeurt er als je TV-chef Loïc loslaat in een Dovy-toonzaal? Als een kind in een snoepwinkel gaat hij op ontdekking en maakt hij kennis met de mooiste keukenmodellen en de recentste keukentrends. Ben je ook op zoek naar inspiratie voor jouw droomkeuken? Bekijk dan zeker deze video en plan een bezoek aan een Dovy-toonzaal in jouw buurt.

Verschillende keukenstijlen

Van modern tot landelijk, van industrieel tot bohemian. Dovy Keukens is al meer dan 40 jaar een ware trendsetter in de keukenwereld. In onze toonzalen bieden we een ruim aanbod aan verschillende keukenstijlen, materialen en opbergmogelijkheden.

Bekijk verschillende keukenstijlen

Scandinavische keuken keukenstijlen
vaatwas op hoogte ergonomie

Gebruiksgemak, opbergruimte en ergonomie

Een nieuwe keuken is een behoorlijke investering. Daarom ga je best niet over één nacht ijs. Een keuken moet meer zijn dan mooi alleen. Ook bij het praktische gebruiksgemak, de opbergruimte en ergonomie sta je best even stil. Op onze website vind je enkele handige tips zodat je je keukenproject goed kan voorbereiden.

Ontdek alle tips voor een gebruiksvriendelijke keuken

Personaliseer je keuken

Voor een exclusieve toets kun je een onderdeel van je keuken personaliseren met je lievelingsfoto. Wat dacht je van je favoriete foto aan de voorzijde van je keukeneiland om een extra accent te leggen? Het is vast en zeker dé blikvanger in je keuken. Wist je trouwens dat een donkere foto op kastdeuren een magnifiek effect geeft?

Lees meer over onze gepersonaliseerde kastdeuren

Keuken met eiland in zwart laminaat met geprinte glasdeuren met marmer motief
belgisch fabricaat

Belgisch fabricaat

Een Dovy-keuken beschikt over alle kwaliteiten van een levenslange relatie. Van de vellen laminaat over de houtsoorten en de platen graniet tot de scharnieren: voor alle materialen gelden al bij het inkopen strenge selectiecriteria. Onder het motto ‘legendarische kwaliteit en duurzaamheid’ verwerkt Dovy al deze hoogwaardige materialen tot in de kleinste details met ambachtelijke verfijning en hoogtechnologische, zelfontworpen machines.

Ontdek de 9 Dovy-beloftes

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.