Dovy Keukens
nl
online afspraak Ik maak een afspraak
snel makkelijk lekker njam
Geplaatst op 25 augustus 2023 17:15 in Dovy-nieuws

Dovy Keukens is trotse keukenpartner van 'Snel, Makkelijk & Lekker'

Ontdek vanaf 28 augustus het gloednieuwe njam! programma 'Snel, Makkelijk & Lekker'. Tien getalenteerde chefs presenteren 36 afleveringen lang een gevarieerd weekmenu. Dovy Keukens is trotse keukenpartner van dit smaakvolle avontuur!

snel makkelijk en lekker njam

Over 'Snel, Makkelijk & Lekker'

Het nieuwe programma is pure ‘reality tv’: de chefs maken alles van A tot Z en serveren zo'n 20 minuten non-stop kookplezier. Ze onderbreken zelfs niet wanneer ze in hun vinger snijden of als hun mayonaise mislukt. En dat overkomt ook de beste chefs... Van maandag tot en met donderdag inspireren ze de kijker negen weken lang met makkelijke gerechten zoals een snelle pasta met groenten-gehaktballetjes, Arabische hotdogs van kipmerguezworstjes, vissoep in madeira of pureeschotel met eitjes en bloemkoolbechamel. Het volledige weekmenu wordt in het weekend uitgezonden, dus vanaf nu is het gedaan met de vraag: “Wat eten we vandaag?’

Tien getalenteerde chefs geven het beste van zichzelf

Volgende njam!-chefs roeren met veel goesting in de potten: Wim Ballieu, Bart Desmidt, Steffi Vertriest, Jeroen De Pauw, Vanja van der Leeden, Jelle Beeckman, Christer Elfving, Sarah Puozzo, Mounir Toub en Bert Meewis. Een mooie gevarieerde mix van Vlaamse en Nederlandse gezichten die elk hun specialiteiten bovenhalen om heerlijke smaakvolle maaltijden op tafel te toveren, ideaal nu het drukke najaar er weer aankomt.

snel makkelijk lekker njam
De Keuken van Roeselare

'Snel, Makkelijk & Lekker' koken in een kwalitatieve Dovy-keuken

Het programma werd deze zomer volledig gedraaid vanuit de Keuken van Roeselare. “Snel, Makkelijk & Lekker” is dan ook een mooie samenwerking tussen njam!, Stad Roeselare en Dovy Keukens en past in de ambitie van Stad Roeselare om zich nog meer op de kaart te zetten als dé stad van de voeding. Met de Keuken van Roeselare op de Munt heeft de stad een ideale locatie met 2 volledig uitgeruste en kwalitatieve Dovy-keukens, die ingezet kan worden voor professionele tv-producties, maar ook ideaal is voor allerlei initiatieven rond koken, smaak en voeding.

Win een luxe keukenrobot t.w.v. € 480

Hoe deelnemen? Vul het wedstrijdformulier in op onze website en wie weet ben jij binnenkort de eigenaar van een luxe keukenrobot van AEG ter waarde van €480!

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.