Dovy Keukens
nl
online afspraak Ik maak een afspraak
24-02-03-maasmechelen

Welkom op het keukenfestival van Dovy Maasmechelen

Keukenplannen? Maak vandaag nog een afspraak tijdens het keukenfestival en ontvang je keukenontwerp in 3D met een extra festivalkorting!

Laat je inspireren. Niet alleen voor je keuken, maar voor je volledige interieur. Ontmoet lokale partners en proef van lokaal lekkers, dit alles in de toonzaal van Dovy op 3 februari.

Schrijf je in en beslis achteraf nog steeds zelf hoe laat je exact langskomt. We werken met inschrijving om het aantal aanwezigen in te schatten, de activiteiten vinden namelijk doorlopend plaats. Het Dovy-team kijkt ernaar uit je te verwelkomen. Tot binnenkort!

Het programma


Kookdemo AEG

Heb jij een AEG-stoomoven en wil je er graag het maximum uithalen? Wil je gewoon eens op een andere manier met voeding aan de slag? Of ben je simpelweg benieuwd hoe stoomkoken werkt?

Kom dan naar de kookworkshop van AEG. Een chef toont je hoe je in een handomdraai verrassende gerechten op tafel tovert.

Keukenfestival bij Dovy Keukens - AEG
Keukenfestival Dovy Keukens - Bora

Ingebouwde dampkap Bora

De ingenieuze dampkap van Bora is ingebouwd in de kookplaat en zuigt dampen af waar ze ontstaan. Het groot kookoppervlak, de automatische regeling van de afzuiging, eenvoudige reiniging en minimale geluidsterkte zijn de grootste troeven van deze nieuwe generatie dampkappen. Je dan dit systeem in werking zien tijdens het keukenfestival.

Presentatie Kobold® huishoudtoestellen

De Kobold® huishoudtoestellen zorgen voor een grondige dieptereiniging van diverse oppervlakken. Zelfs de fijnste stofdeeltjes en bacteriën worden effectief verwijderd. Alle toestellen verbruiken weinig energie, terwijl ze uitstekende prestaties leveren. Er zijn ook heel wat uitbreidingen mogelijk, geschikt voor alle oppervlakken. Kom jij het Kobold® systeem testen tijdens het keukenfestival?

Keukenfestival Kobold
24-01-20-algemeen-h2o

Voorstelling producten H2O at Home

H2O is de moleculaire formule voor water en bij H2O at Home hebben ze dat goed begrepen. Wist je dat 90% van de huishoudelijke klusjes gedaan kunnen worden met alleen maar water? In plaats van bacteriën op vloeren en oppervlakken te doden met chemicaliën, verwijderen we ze met de kracht van microvezeldoeken en -moppen. Je adviseur geeft meer uitleg en laat het je graag zien.

Handige ladesystemen van Orgalux

Zitten jouw keukenlades ook propvol? Heb je het gevoel dat je er nauwelijks iets terugvindt? Orgalux helpt je met plezier bij het ordenen van je lades. Hiervoor bestaan er verschillende ladesystemen en -indelingen, bestekladen, kruidenrekjes, foliesnijders … Dankzij deze handige tools vind je voortaan alles makkelijk terug.

Orgalux Van Hoecke bestekladen
Keukenfestival Dovy Tupperware

Handige Tupperware producten

Zot van tools en hulpjes voor in de keuken? Kom dan de kwaliteitsvolle producten van Tupperware ontdekken tijdens het keukenfestival. Een ervaren consulente geeft je tips over het bewaren, koelen en invriezen van etenswaren. Uiteraard staan er lekkere gerechtjes op het programma die je mag proeven tijdens de live kookdemo. Snel en makkelijk eten op tafel toveren met een minimum aan energie? Dat doe je voortaan met Tupperware.

Kookdemo Thermomix®

De Thermomix® is jouw ideale keukenpartner. Met meer dan 20 functies maakt hij het koken voor je makkelijker. Dankzij het geïntegreerde receptenplatform Cookidoo, ligt de wereldkeuken in jouw handen. Hakken, malen, kneden, fijnsnijden, mixen, opkloppen, fermenteren, slow cooking… Je doet het voortaan in een handomdraai. De Thermomix® geeft je de vrijheid om creatief te zijn met je gerechten. Ontdek de ontelbare mogelijkheden tijdens het keukenfestival.

Keukenfestival Thermomix
Keukenfestival bij Dovy Maasmechelen - Michiel Reyskens

Schilder- en interieurwerken Michiel Reyskens

Michiel Reyskens en zijn team hebben oog voor detail en een geoefende hand. Hun professionele aanpak en afwerking zorgen voor een prachtig geheel. Bovendien kan het bedrijf ook de vloer- en wandafwerking verzorgen. Het resultaat is een huis waarin zelfs de kleinste details op elkaar afgestemd zijn en zo echte blikvangers worden. Vraag raad aan Michiel.

Immokantoor VastgoedBoutique

Wat maakt VastgoedBoutique zo bijzonder? Ten eerste de warme, persoonlijke en vrouwelijke aanpak van Petra Van Damme. Vervolgens houdt ze alles zelf in de hand, van inkoop over marketing en bezichtiging tot verkoop. En tenslotte focust ze uitsluitend op vastgoed in de buurt, om dankzij een goede kennis van de lokale markt een snelle verkoop te realiseren.

24-02-03-maasmechelen-vastgoed-boutique
24-02-03-maasmechelen-laperla

Italiaanse specialiteiten

Geniet van onze heerlijke Italiaanse keuken in het restaurant. Proef van een lekker en goedgevuld Italiaans broodje, gemaakt van ons eigen zelfgemaakt brood. Herken de verfijnde smaak van een ovenverse pizza. Raak betoverd in onze kunstgalerij. Bij La Perla d'Arte, waar authentieke Italiaanse gerechten en kunst elkaar omarmen, combineren we het beste van beide werelden.

Badkamerrenovaties

Leenders & Zn is jouw partner voor renovatieprojecten. 32 jaar geleden begonnen we als kleine eenmanszaak. Momenteel zijn we als familiebedrijf actief in kleine en grotere renovatiewerken met als specialisatie keukens en badkamers. We doen de begeleiding van a tot z, met 1 aanspreekpunt voor onze specialiteiten: sanitair & cv, elektriciteit, airco & ventilatie en herstellingen.

keukenfestival - Leenders & zn
24-02-03-maasmechelen-belgian beerchef2

BBQ en bier

Didier Thijs noemt zichzelf ‘Belgian Beer Chef’, een naam die ontstaan is uit zijn passie voor koken en liefde voor een speciaal biertje. De bereidingswijze ‘Low and Slow’ is tijdsintensief, met als resultaat een subtiele en unieke smaak. Alle gerechten worden huisgemaakt, de ingrediënten zijn zoveel mogelijk lokaal aangekocht en sauzen worden indien mogelijk met bier gemaakt.

Interieuradvies en maatwerk tafels

Op zoek naar een interieur die perfect bij je past? Tijdens het keukenfestival in Dovy Maasmechelen kan je rekenen op een persoonlijk interieuradvies. Jouw vragen, twijfels over de inrichting van je woning en ideeën vormen hierbij de basis. Ga samen op zoek naar unieke artikelen die niet kant-en-klaar in de winkel staan en ontvang aangepast styling- en, kleuradvies.

24-02-03-maasmechelen-rhw-LeonardoGravina
Samsung bespoke jet - airdresser

Demonstratie diverse toestellen van Samsung

Bespoke Jet is de krachtigste steelstofzuiger van Samsung met automatische lediging van het stofreservoir. Koop je tijdens het keukenfestival 4 of meer inbouwtoestellen (inclusief 1 oven uit de 6,7-serie of Infinite Line), dan krijg je een Bespoke Jet steelstofzuiger gratis (t.w.v. € 1.149). Daarnaast presenteert Samsung ook de AirDresser. Je hoeft je kledingstukken slechts op te hangen en de AirDresser frist ze op, ontkreukt en verwijdert stof met als resultaat frisse kledingstukken, zonder wassen. Doe zelf de test: kom naar het keukenfestival, hang je jas in de AirDresser en stap buiten met een opgefrist kledingstuk.


Inschrijven


Iedereen is welkom! Inschrijven is niet verplicht, maar het is wel handig als je je aanwezigheid laat weten.

Keukenwinkel Maasmechelen

Praktische info

Wie?

Iedereen is welkom en de toegang is volledig gratis

Waar?

Toonzaal Dovy Maasmechelen (Rijksweg 596, 3630 Maasmechelen)

Wanneer?
Zaterdag 3 februari 2024, doorlopend vanaf van 11 u tot 17 u.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.
Lees meer over: de keuken van roeselare