Dovy Keukens
nl
online afspraak Ik maak een afspraak
24-02-03-maldegem

Welkom op het keukenfestival van Dovy Maldegem

Keukenplannen? Maak vandaag nog een afspraak tijdens het keukenfestival en ontvang je keukenontwerp in 3D met een extra festivalkorting!

Laat je inspireren. Niet alleen voor je keuken, maar voor je volledige interieur. Ontmoet lokale partners en proef van lokaal lekkers, dit alles in de toonzaal van Dovy op 3 februari.

Schrijf je in en beslis achteraf nog steeds zelf hoe laat je exact langskomt. We werken met inschrijving om het aantal aanwezigen in te schatten, de activiteiten vinden namelijk doorlopend plaats. Het Dovy-team kijkt ernaar uit je te verwelkomen. Tot binnenkort!

Het programma


Kookdemo AEG

Heb jij een AEG-stoomoven en wil je er graag het maximum uithalen? Wil je gewoon eens op een andere manier met voeding aan de slag? Of ben je simpelweg benieuwd hoe stoomkoken werkt?

Kom dan naar de kookworkshop van AEG. Een chef toont je hoe je in een handomdraai verrassende gerechten op tafel tovert.

Keukenfestival bij Dovy Keukens - AEG
Keukenfestival Dovy Keukens - Bora

Ingebouwde dampkap Bora

De ingenieuze dampkap van Bora is ingebouwd in de kookplaat en zuigt dampen af waar ze ontstaan. Het groot kookoppervlak, de automatische regeling van de afzuiging, eenvoudige reiniging en minimale geluidsterkte zijn de grootste troeven van deze nieuwe generatie dampkappen. Je dan dit systeem in werking zien tijdens het keukenfestival.

Voorstelling producten H2O at Home

H2O is de moleculaire formule voor water en bij H2O at Home hebben ze dat goed begrepen. Wist je dat 90% van de huishoudelijke klusjes gedaan kunnen worden met alleen maar water? In plaats van bacteriën op vloeren en oppervlakken te doden met chemicaliën, verwijderen we ze met de kracht van microvezeldoeken en -moppen. Je adviseur geeft meer uitleg en laat het je graag zien.

24-01-20-algemeen-h2o
Keukenfestival Dovy Tupperware

Handige Tupperware producten

Zot van tools en hulpjes voor in de keuken? Kom dan de kwaliteitsvolle producten van Tupperware ontdekken tijdens het keukenfestival. Een ervaren consulente geeft je tips over het bewaren, koelen en invriezen van etenswaren. Uiteraard staan er lekkere gerechtjes op het programma die je mag proeven tijdens de live kookdemo. Snel en makkelijk eten op tafel toveren met een minimum aan energie? Dat doe je voortaan met Tupperware.

Kookdemo Thermomix®

De Thermomix® is jouw ideale keukenpartner. Met meer dan 20 functies maakt hij het koken voor je makkelijker. Dankzij het geïntegreerde receptenplatform Cookidoo, ligt de wereldkeuken in jouw handen. Hakken, malen, kneden, fijnsnijden, mixen, opkloppen, fermenteren, slow cooking… Je doet het voortaan in een handomdraai. De Thermomix® geeft je de vrijheid om creatief te zijn met je gerechten. Ontdek de ontelbare mogelijkheden tijdens het keukenfestival.

Keukenfestival Thermomix
Keukenfestival - kinderanimatie

Ballopa

Het keukenfestival van Dovy wordt een leuke dag voor een uitstapje met het ganse gezin. Terwijl de ouders de nieuwste keukentrends bekijken met een glaasje bubbels in de hand, kunnen de kids zich uitleven bij een kindergrime-artiest of een ballonplooier. Kiest jouw kind voor een kleurrijke vlinder, een stoere leeuw of een grappig clowngezichtje? Ga naar huis met een hondje, een kat of een aapje uit ballonnen of… misschien maakt hij wel een boeketje bloemen voor mama.

Tijdstip: vanaf 14u30

Wijndegustatie

Al 25 jaar is de naam een begrip want Delivino gaat tot aan de bron, bij de wijnmaker en op de wijngaard zelf. We maken ter plaatse een selectie van de beste wijnen. De laatste jaren specialiseren we ons ook in foodpairing om de geselecteerde wijn samen met het gerecht naar een hoger niveau te tillen. Proef tijdens het keukenfestival van verschillende witte, rosé en mousserende wijnen.

Keukenfestival bij Dovy Maldegem Delivino
Keukenfestival bij Dovy Maldegem T hoeveke

Kaasdegustatie

Een ontdekkingsassortiment, een dessertschotel, een assortiment voor culinaire fijnproevers, ambachtelijk bereide kaas, raclette… Kaashandel ’t Hoeveke verzorgt tapas-, kaas- en vleesschotels, samengesteld volgens jouw persoonlijke smaak. Alle schotels zijn met zorg gemaakt en vergezeld van fruit, nootjes en rozijnen. Tijdens het keukenfestival proef je diverse lekkere kaassoorten.

Voorstelling van vloerbedekkingen

De keuze van een nieuwe vloerbedekking is een cruciale beslissing die letterlijk aan de basis ligt van uw nieuwe interieur. De andere interieurelementen die ermee gecombineerd worden zoals uw keuken, binnendeuren, meubelen, gordijnen, verfkleur, behang en andere interieurdecoratie komen pas later aan de beurt. We begeleiden en adviseren u hierin graag voor een optimaal resultaat.

24-02-03-maldegem-floorever
24-02-03-maldegem-pandita

Kennismaking met de Boliviaanse keuken

Eveline neemt jullie mee in de zuiderse sfeer, met huisgemaakte hapjes, gerechten, desserten en zelfs cocktails! Ze heeft ervaring opgedaan in Bolivia, waar ze een tijdje woonde. Het gastgezin waar ze verbleef, had een restaurant “Las Palmas” en daar heeft Eveline kennis heeft gemaakt met de Braziliaanse, Argentijnse en Boliviaanse keuken.

Maaltijdvervangende shakes en voedingssupplementen

Herbalife Nutrition is een bedrijf dat voedingsproducten verkoopt. Het richt zich op de gebieden gewichtsverlies, sport, ontbijten en gezond ouder worden. Als marktleider met meer dan 40 jaar ervaring in het produceren van maaltijdvervangende shakes en voedingssupplementen van uitmuntende kwaliteit, is het onze missie om je te helpen je voedingsdoelen te bereiken.

24-02-03-maldegem-herbalife
24-02-03-maldegem-blondeel

Ramen en deuren

Ons gemotiveerd team begeleidt je in je zoektocht naar buitenschrijnwerk. Door jarenlange praktijkervaring en specialisatie bieden wij een zeer kwalitatief gamma voor het raam van je dromen en mogelijkheden voor ieders budget. Dankzij de samenwerking met de Belgische raamproducent Profel bieden we kwaliteitsgaranties met een hoge isolatiewaarde en inbraakwerend beslag.


Inschrijven


Iedereen is welkom! Inschrijven is niet verplicht, maar het is wel handig als je je aanwezigheid laat weten.

Keukenwinkel Maldegem

Praktische info

Wie?

Iedereen is welkom en de toegang is volledig gratis

Waar?

Toonzaal Dovy Maldegem (Koning Leopoldlaan 89, 9990 Maldegem)

Wanneer?
Zaterdag 3 februari 2024, doorlopend vanaf van 11 u tot 17 u.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.
Lees meer over: de keuken van roeselare