Dovy Keukens
nl
online afspraak Ik maak een afspraak
24-02-03-roeselare

Welkom op het keukenfestival van Dovy Roeselare

Keukenplannen? Maak vandaag nog een afspraak tijdens het keukenfestival en ontvang je keukenontwerp in 3D met een extra festivalkorting!

Laat je inspireren. Niet alleen voor je keuken, maar voor je volledige interieur. Ontmoet lokale partners en proef van lokaal lekkers, dit alles in de toonzaal van Dovy op 3 februari.

Schrijf je in en beslis achteraf nog steeds zelf hoe laat je exact langskomt. We werken met inschrijving om het aantal aanwezigen in te schatten, de activiteiten vinden namelijk doorlopend plaats. Het Dovy-team kijkt ernaar uit je te verwelkomen. Tot binnenkort!

Het programma


Kookdemo AEG

Heb jij een AEG-stoomoven en wil je er graag het maximum uithalen? Wil je gewoon eens op een andere manier met voeding aan de slag? Of ben je simpelweg benieuwd hoe stoomkoken werkt?

Kom dan naar de kookworkshop van AEG. Een chef toont je hoe je in een handomdraai verrassende gerechten op tafel tovert.

Keukenfestival bij Dovy Keukens - AEG
Keukenfestival Dovy Keukens - Bora

Ingebouwde dampkap Bora

De ingenieuze dampkap van Bora is ingebouwd in de kookplaat en zuigt dampen af waar ze ontstaan. Het groot kookoppervlak, de automatische regeling van de afzuiging, eenvoudige reiniging en minimale geluidsterkte zijn de grootste troeven van deze nieuwe generatie dampkappen. Je dan dit systeem in werking zien tijdens het keukenfestival.

Kaasdegustatie

Wist je dat de kaasconnaisseur kaasplanken samenstelt met een mooie balans? De namen alleen al doen je wegdromen: de zachte wit-schimmelkaas Damse Mokke, de Occelli Al Barolo met droesems van druiven, een verse geitenkaas bedekt met rozenblaadjes, de Tomme Vaudoise met lichte cognacsmaak en pepervulling, de Vigneron gewassen met Champagne of een Merx Landloperke omringd door kanten lingerie…

Keukenfestival - De Kaasconnsaisseur
Dovy Keukenfestival met Franke

Kranen en spoelbakken Franke

Welke kraan of spoelbak is het meest geschikt voor jouw keuken? Een spoelbak uit roestvrij staal met een krasbestendige of waterafstotende coating? Of met een coating waardoor je spoelbak bestand is tegen temperaturen tot 100°? Franke biedt oplossingen en systemen om je keuken vorm te geven en technologieën om het onderhoud te vergemakkelijken.

Presentatie Kobold® huishoudtoestellen

De Kobold® huishoudtoestellen zorgen voor een grondige dieptereiniging van diverse oppervlakken. Zelfs de fijnste stofdeeltjes en bacteriën worden effectief verwijderd. Alle toestellen verbruiken weinig energie, terwijl ze uitstekende prestaties leveren. Er zijn ook heel wat uitbreidingen mogelijk, geschikt voor alle oppervlakken. Kom jij het Kobold® systeem testen tijdens het keukenfestival?

Keukenfestival Kobold
Orgalux Van Hoecke bestekladen

Handige ladesystemen van Orgalux

Zitten jouw keukenlades ook propvol? Heb je het gevoel dat je er nauwelijks iets terugvindt? Orgalux helpt je met plezier bij het ordenen van je lades. Hiervoor bestaan er verschillende ladesystemen en -indelingen, bestekladen, kruidenrekjes, foliesnijders … Dankzij deze handige tools vind je voortaan alles makkelijk terug.

Dampkappen Novy

In je nieuwe keuken hoort een goede dampkap. Zo vermijd je geurtjes en dampen tijdens het koken. Zoek je een modern afzuigsysteem voor boven je kookeiland? Verkies je een ingebouwd model waarvan je nauwelijks merkt dat het er zit? Of ga je voor een gewone wanddampkap? Novy vertelt je graag meer over de afzuigkap die het best bij jouw keuken past.

Novy dampkap geïntegreerd in de kookplaat
Keukenfestival Colora

Kleuradvies Colora

Kun je wat hulp gebruiken om passende kleuren te kiezen voor jouw keukenruimte? Tijdens het keukenfestival is Colora jouw kleurexpert. Je kan rekenen op persoonlijk interieuradvies. Jouw wensen, vragen en ideeën vormen hierbij de basis. Daarnaast houdt Colora rekening met de lichtinval, de meubelinrichting en de functionaliteit van je ruimte.

Voorstelling producten H2O at Home

H2O is de moleculaire formule voor water en bij H2O at Home hebben ze dat goed begrepen. Wist je dat 90% van de huishoudelijke klusjes gedaan kunnen worden met alleen maar water? In plaats van bacteriën op vloeren en oppervlakken te doden met chemicaliën, verwijderen we ze met de kracht van microvezeldoeken en -moppen. Je adviseur geeft meer uitleg en laat het je graag zien.

24-01-20-algemeen-h2o
Keukenfestival Dovy Tupperware

Handige Tupperware producten

Zot van tools en hulpjes voor in de keuken? Kom dan de kwaliteitsvolle producten van Tupperware ontdekken tijdens het keukenfestival. Een ervaren consulente geeft je tips over het bewaren, koelen en invriezen van etenswaren. Uiteraard staan er lekkere gerechtjes op het programma die je mag proeven tijdens de live kookdemo. Snel en makkelijk eten op tafel toveren met een minimum aan energie? Dat doe je voortaan met Tupperware.

Kookdemo Thermomix®

De Thermomix® is jouw ideale keukenpartner. Met meer dan 20 functies maakt hij het koken voor je makkelijker. Dankzij het geïntegreerde receptenplatform Cookidoo, ligt de wereldkeuken in jouw handen. Hakken, malen, kneden, fijnsnijden, mixen, opkloppen, fermenteren, slow cooking… Je doet het voortaan in een handomdraai. De Thermomix® geeft je de vrijheid om creatief te zijn met je gerechten. Ontdek de ontelbare mogelijkheden tijdens het keukenfestival.

Keukenfestival Thermomix
Keukenfestival bij Dovy Roeselare Pralineur Van Coillie

Chocoladedegustatie

Pralineur Van Coillie is een gekende naam in de regio en staat al 40 jaar garant voor topkwaliteit in België en het buitenland. Het bedrijf is gespecialiseerd in chocolade met originele smaken, vormen en verpakkingen. Het assortiment telt 200 soorten waarvan 45 eigen creaties, allemaal artisanaal vervaardigd met de beste producten.

Ijsdegustatie

Glaces Poland bestaat sinds 1945 en produceert ijscreaties, roomijs en sorbets voor particulieren, horeca, feestzalen, specialiteitenzaken en supermarkten. Yskrème is een zusterbedrijf van Glaces Poland dat suikerarm, lactose- en glutenvrij ijs, vegan ijs en light ijs produceert voor hetzelfde segment als Glaces Poland. Dit is ambachtelijk ijs, speciaal voor mensen met allergieën.

24-02-03-roeselare-glaces-poland
24-02-03-roeselare-michiel-kookt

Voorstelling van Michiel Kookt

Michiel Van Colenberghe is pas 27 en eigenaar van ‘Michiel Kookt’. Hij is niet alleen chef voor onder meer homecooking, events en pop-ups, maar ook auteur van het kookboek ‘Kruiden kweken koken’. Michiel is bezeten door alles wat met koken te maken heeft. Kruiden vormen zijn handelsmerk in combinatie met lokale producten.

Wijndegustatie

Door het vele proeven, het volgen van verschillende wijncursussen en de talrijke bezoeken aan de wijnproducenten is Pascal Heytens een echte wijnkenner geworden. Hij selecteert met zorg de beste wijnen. Zijn voorkeur gaat uit naar een ruim aanbod uit verschillende streken in Zuid-Afrika, Spanje, Portugal en Italië. Deze wijnlanden leveren fantastische wijnen aan zeer democratische prijzen.

Keukenfestival bij Dovy Roeselare Wijnen Heytens
24-02-03-roeselare-triporteur

Bierdegustatie

We maken onze eigen bierrecepten op basis van nieuwe mouten die wij speciaal voor het bier ontwerpen. De Triporteurbieren zijn onze basisbieren. Daarnaast lanceren we ook een speciale bierlijn met seisoensgebonden producten. De namen van de bieren laten je wegdromen: Heaven, Hell, Full Moon 12, Bling Bling IPA, Nipple Classic Trippel, Rosie Rosa, Total Loss, Wild&Funky…

Handgemaakte serviezen Phieke

Ben je op zoek naar een set leuke aperitiefpotjes of unieke pastaborden om je feesttafel op te fleuren? Bij Phieke kan je terecht voor prachtige serviezen, artistiek geïnspireerd, stuk voor stuk handgemaakt en dus uniek. Tijdens het keukenfestival stalt Phieke haar prachtige collecties uit en informeert je hoe deze tot stand komen.

Keukenfestival Dovy Phieke
24-02-03-roeselare-groendal

Kaasdegustatie

In het zacht glooiende landschap van Roeselare ligt onze kaasmakerij waar we het verhaal brengen van koe tot kaas. Op ons familiebedrijf staan ambacht en kwaliteit centraal. We werken samen met lokale boeren die passie voor koe en melk hebben. Wij garanderen je lekkere kazen die al meermaals internationaal in de prijzen gevallen zijn.

Voorstelling Herbalife programma

Tijdens het keukenfestival laat Ulrike je proeven van een aantal heerlijke gerechtjes. Ze stelt het Herbalife programma aan je voor en leert je veel bij over voeding. Want gezonde voeding kan heel lekker zijn. Daarnaast ligt de focus ook op sport en motivatie. Ze laat je kennismaken met een nieuwe levensstijl zodat jij goede gewoontes kan aanleren. Een gezonde geest in een gezond lichaam.

Keukenfestival Dovy Herbalife
Samsung bespoke jet - washing tower - airdresser

Demonstratie diverse toestellen van Samsung

Bespoke Jet is de krachtigste steelstofzuiger van Samsung met automatische lediging van het stofreservoir. Koop je tijdens het keukenfestival 4 of meer inbouwtoestellen (inclusief 1 oven uit de 6,7-serie of Infinite Line), dan krijg je een Bespoke Jet steelstofzuiger gratis (t.w.v. € 1.149). Daarnaast presenteert Samsung ook de AirDresser. Je hoeft je kledingstukken slechts op te hangen en de AirDresser frist ze op, ontkreukt en verwijdert stof met als resultaat frisse kledingstukken, zonder wassen. Doe zelf de test: kom naar het keukenfestival, hang je jas in de AirDresser en stap buiten met een opgefrist kledingstuk.


Inschrijven


Iedereen is welkom! Inschrijven is niet verplicht, maar het is wel handig als je je aanwezigheid laat weten.

Dovy Keukens Roeselare

Praktische info

Wie?

Iedereen is welkom en de toegang is volledig gratis

Waar?

Toonzaal Dovy Roeselare (Meensesteenweg 320 H, 8800 Roeselare)

Wanneer?
Zaterdag 3 februari 2024, doorlopend vanaf van 11 u tot 17 u.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.
Lees meer over: de keuken van roeselare