Dovy Keukens
nl
online afspraak Ik maak een afspraak
24-02-04-oudenaarde

Welkom op het keukenfestival van Dovy Oudenaarde

Keukenplannen? Maak vandaag nog een afspraak tijdens het keukenfestival en ontvang je keukenontwerp in 3D met een extra festivalkorting!

Laat je inspireren. Niet alleen voor je keuken, maar voor je volledige interieur. Ontmoet lokale partners en proef van lokaal lekkers, dit alles in de toonzaal van Dovy op 4 februari.

Schrijf je in en beslis achteraf nog steeds zelf hoe laat je exact langskomt. We werken met inschrijving om het aantal aanwezigen in te schatten, de activiteiten vinden namelijk doorlopend plaats. Het Dovy-team kijkt ernaar uit je te verwelkomen. Tot binnenkort!

Het programma


Kookdemo AEG

Heb jij een AEG-stoomoven en wil je er graag het maximum uithalen? Wil je gewoon eens op een andere manier met voeding aan de slag? Of ben je simpelweg benieuwd hoe stoomkoken werkt?

Kom dan naar de kookworkshop van AEG. Een chef toont je hoe je in een handomdraai verrassende gerechten op tafel tovert.

Keukenfestival bij Dovy Keukens - AEG
Keukenfestival Dovy Keukens - Bora

Ingebouwde dampkap Bora

De ingenieuze dampkap van Bora is ingebouwd in de kookplaat en zuigt dampen af waar ze ontstaan. Het groot kookoppervlak, de automatische regeling van de afzuiging, eenvoudige reiniging en minimale geluidsterkte zijn de grootste troeven van deze nieuwe generatie dampkappen. Je dan dit systeem in werking zien tijdens het keukenfestival.

Miele-demonstratie

Benieuwd naar de nieuwste keukentoestellen van Miele? Heb je vragen over de werking van je toestel of wil je de vele mogelijkheden van je oven, microgolfoven of kookplaat leren kennen? Tijdens de demo legt een chef je alles uit. Hij geeft tips om efficiënter met je toestellen te werken zodat je in een mum van tijd een heerlijk en gezond gerecht serveert als een professional.

Culinaire Miele kookworkshop
Keukenfestival Thermomix

Kookdemo Thermomix®

De Thermomix® is jouw ideale keukenpartner. Met meer dan 20 functies maakt hij het koken voor je makkelijker. Dankzij het geïntegreerde receptenplatform Cookidoo, ligt de wereldkeuken in jouw handen. Hakken, malen, kneden, fijnsnijden, mixen, opkloppen, fermenteren, slow cooking… Je doet het voortaan in een handomdraai. De Thermomix® geeft je de vrijheid om creatief te zijn met je gerechten. Ontdek de ontelbare mogelijkheden tijdens het keukenfestival.

Handige ladesystemen van Orgalux

Zitten jouw keukenlades ook propvol? Heb je het gevoel dat je er nauwelijks iets terugvindt? Orgalux helpt je met plezier bij het ordenen van je lades. Hiervoor bestaan er verschillende ladesystemen en -indelingen, bestekladen, kruidenrekjes, foliesnijders … Dankzij deze handige tools vind je voortaan alles makkelijk terug.

Orgalux Van Hoecke bestekladen
Keukenfestival Dovy Tupperware

Handige Tupperware producten

Zot van tools en hulpjes voor in de keuken? Kom dan de kwaliteitsvolle producten van Tupperware ontdekken tijdens het keukenfestival. Een ervaren consulente geeft je tips over het bewaren, koelen en invriezen van etenswaren. Uiteraard staan er lekkere gerechtjes op het programma die je mag proeven tijdens de live kookdemo. Snel en makkelijk eten op tafel toveren met een minimum aan energie? Dat doe je voortaan met Tupperware.

Voorstelling producten H2O at Home

H2O is de moleculaire formule voor water en bij H2O at Home hebben ze dat goed begrepen. Wist je dat 90% van de huishoudelijke klusjes gedaan kunnen worden met alleen maar water? In plaats van bacteriën op vloeren en oppervlakken te doden met chemicaliën, verwijderen we ze met de kracht van microvezeldoeken en -moppen. Je adviseur geeft meer uitleg en laat het je graag zien.

24-01-20-algemeen-h2o


Inschrijven


Iedereen is welkom! Inschrijven is niet verplicht, maar het is wel handig als je je aanwezigheid laat weten.

Dovy Keukens Oudenaarde

Praktische info

Wie?

Iedereen is welkom en de toegang is volledig gratis

Waar?

Toonzaal Dovy Oudenaarde (Serpentstraat 90, Oudenaarde)

Wanneer?
Zondag 4 februari 2024, doorlopend vanaf van 11 u tot 17 u.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.
Lees meer over: de keuken van roeselare