Dovy Keukens
nl
online afspraak Ik maak een afspraak
24-02-04-waregem

Welkom op het keukenfestival van Dovy Waregem

Keukenplannen? Maak vandaag nog een afspraak tijdens het keukenfestival en ontvang je keukenontwerp in 3D met een extra festivalkorting!

Laat je inspireren. Niet alleen voor je keuken, maar voor je volledige interieur. Ontmoet lokale partners en proef van lokaal lekkers, dit alles in de toonzaal van Dovy op 4 februari.

Schrijf je in en beslis achteraf nog steeds zelf hoe laat je exact langskomt. We werken met inschrijving om het aantal aanwezigen in te schatten, de activiteiten vinden namelijk doorlopend plaats. Het Dovy-team kijkt ernaar uit je te verwelkomen. Tot binnenkort!

Het programma


Keukenfestival bij Dovy Keukens - AEG

Kookdemo AEG

Heb jij een AEG-stoomoven en wil je er graag het maximum uithalen? Wil je gewoon eens op een andere manier met voeding aan de slag? Of ben je simpelweg benieuwd hoe stoomkoken werkt?

Kom dan naar de kookworkshop van AEG. Een chef toont je hoe je in een handomdraai verrassende gerechten op tafel tovert.

Kookworkshop Siemens

Heb je Siemens apparatuur in je keuken en wil je meer weten over het gebruik ervan? Wil je alle functies van je oven of kookplaat ontdekken? Tijdens het keukenfestival geeft een chef van Siemens je gedetailleerde uitleg over de verschillende keukenapparaten. Je krijgt ook tips en tricks waarmee je thuis aan de slag kan als een echte professional. En tijdens deze culinaire workshop geniet je van de heerlijke hapjes die hij bereidt.

Siemens partner keukenfestival
Keukenfestival Thermomix

Kookdemo Thermomix®

De Thermomix® is jouw ideale keukenpartner. Met meer dan 20 functies maakt hij het koken voor je makkelijker. Dankzij het geïntegreerde receptenplatform Cookidoo, ligt de wereldkeuken in jouw handen. Hakken, malen, kneden, fijnsnijden, mixen, opkloppen, fermenteren, slow cooking… Je doet het voortaan in een handomdraai. De Thermomix® geeft je de vrijheid om creatief te zijn met je gerechten. Ontdek de ontelbare mogelijkheden tijdens het keukenfestival.

De smaak van pure producten

Bij Castor herleiden we gastronomie tot de essentie: elke gast onbezorgd laten genieten. Van bijzonder gezelschap, van een gezellig kader, van uitgepuurde gerechten. Zowel bij de bediening als in de keuken leeft een no-nonsense sfeer, waarbij we je in de eerste plaats warm verwelkomen en verrassen met verfijnde, eigentijdse smaken.

24-02-04-waregem-castor
Dovy Keukenfestival met Franke

Kranen en spoelbakken Franke

Welke kraan of spoelbak is het meest geschikt voor jouw keuken? Een spoelbak uit roestvrij staal met een krasbestendige of waterafstotende coating? Of met een coating waardoor je spoelbak bestand is tegen temperaturen tot 100°? Franke biedt oplossingen en systemen om je keuken vorm te geven en technologieën om het onderhoud te vergemakkelijken.

Infosessie spoelbakken Blanco

Besteed in je nieuwe keuken ook aandacht aan de spoelbak. Want voor een spoelbak zijn er veel mogelijkheden. Kies je voor 1 of 2 spoelbakken? Eén grote of een grote en een halve? Een rond of vierkant model? Heb je veel grote potten? Kies een spoelbak die diep genoeg is. Heb je niet veel ruimte? Dan is een hoekspoelbak met verlek een oplossing. Vraag raad aan een Blanco-expert.

Keukenfestival Blanco
Keukenfestival - De Kaasconnsaisseur

Kaasdegustatie

Wist je dat de kaasconnaisseur kaasplanken samenstelt met een mooie balans? De namen alleen al doen je wegdromen: de zachte wit-schimmelkaas Damse Mokke, de Occelli Al Barolo met droesems van druiven, een verse geitenkaas bedekt met rozenblaadjes, de Tomme Vaudoise met lichte cognacsmaak en pepervulling, de Vigneron gewassen met Champagne of een Merx Landloperke omringd door kanten lingerie…

Handige ladesystemen van Orgalux

Zitten jouw keukenlades ook propvol? Heb je het gevoel dat je er nauwelijks iets terugvindt? Orgalux helpt je met plezier bij het ordenen van je lades. Hiervoor bestaan er verschillende ladesystemen en -indelingen, bestekladen, kruidenrekjes, foliesnijders … Dankzij deze handige tools vind je voortaan alles makkelijk terug.

Orgalux Van Hoecke bestekladen
Keukenfestival Dovy Tupperware

Handige Tupperware producten

Zot van tools en hulpjes voor in de keuken? Kom dan de kwaliteitsvolle producten van Tupperware ontdekken tijdens het keukenfestival. Een ervaren consulente geeft je tips over het bewaren, koelen en invriezen van etenswaren. Uiteraard staan er lekkere gerechtjes op het programma die je mag proeven tijdens de live kookdemo. Snel en makkelijk eten op tafel toveren met een minimum aan energie? Dat doe je voortaan met Tupperware.

Voorstelling producten H2O at Home

H2O is de moleculaire formule voor water en bij H2O at Home hebben ze dat goed begrepen. Wist je dat 90% van de huishoudelijke klusjes gedaan kunnen worden met alleen maar water? In plaats van bacteriën op vloeren en oppervlakken te doden met chemicaliën, verwijderen we ze met de kracht van microvezeldoeken en -moppen. Je adviseur geeft meer uitleg en laat het je graag zien.

24-01-20-algemeen-h2o
Keukenfestival Dovy Waregem Wijn Safari

Degustatie Zuid-Afrikaanse wijnen

Als sommelier reist Frederik Crul al 12 jaar naar Zuid-Afrika. Hij staat er in nauw contact met heel wat exclusieve wijnhuizen en heeft enkele exquise Zuid-Afrikaanse wijnen voor jou geselecteerd. Vraag hem om advies en proef van heerlijke en exclusieve wijnen van de Kaap. Hij koos speciaal voor het keukenfestival wijnen met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Degustatie handgemaakte pralines

Het assortiment pralines, truffels en chocoladebonbons van Stijn is zorgvuldig samengesteld voor een optimale smaak. De verfijnde recepten vormen de basis voor de pralines en andere unieke chocoladecreaties. In de ambachtelijke chocoladezaak worden al deze lekkernijen vervaardigd met een passie voor chocolade en de klemtoon op kwaliteit.

Keukenfestival Dovy Waregem Chocolatier Stijn Vanhoutte
24-02-04-waregem-vino-gusto

Degustatie van Italiaanse wijnen

Bernard en Kurt kennen elkaar al een kwarteeuw en delen hun passie voor wijnen. Dankzij hun wijnclub Vinero ontdekten ze heel wat prachtige en soms minder gekende regio’s en druivensoorten. Hun kennis en liefde voor wijn werd steeds groter. Ze bezochten enkele wijnstreken en authentieke wijnboeren en laten jullie graag proeven van heerlijke Italiaanse wijnen.

Totaalrenovaties en nieuwbouwprojecten

BPM Construct specialiseert zich in nieuwbouw, renovaties, vloerwerken en de aanleg van opritten en terrassen. Het bedrijf combineert vakmanschap met moderne ontwerpen voor zowel binnen- als buitenruimtes. De focus ligt op kwaliteit en klanttevredenheid, met een aanbod van diverse materialen en stijlen. BPM Construct staat garant voor duurzame en esthetische bouwoplossingen.

24-02-04-waregem-bpm
24-02-04-waregem-brouwerij werbrouck

Bier-, gin- en picondegustatie

Levensgenieters vinden hun weg naar Den Gouden Arend in Roesbrugge (Poperinge). Ontdek er het assortiment bieren, gins, sangria’s, likeuren en de allerbeste picon vin blanc uit de streek. De Tripel blond, Tripel Amber en Dubbel bruin zijn gebrouwen volgens aloude traditionele brouwmethodes. De Poperingse Patron is een picon vin blanc, geheel volgens de regels van de kunst bereid.

Voorstelling Herbalife programma

Tijdens het keukenfestival laat Ulrike je proeven van een aantal heerlijke gerechtjes. Ze stelt het Herbalife programma aan je voor en leert je veel bij over voeding. Want gezonde voeding kan heel lekker zijn. Daarnaast ligt de focus ook op sport en motivatie. Ze laat je kennismaken met een nieuwe levensstijl zodat jij goede gewoontes kan aanleren. Een gezonde geest in een gezond lichaam.

Keukenfestival Dovy Herbalife
24-02-04-waregem-olea

Degustatie van Griekse producten

Oléa is een speciaalzaak voor Kretenzische olijfolie en diverse Griekse producten. “Extra virgin” olijfolie (van eerste koude persing) en rechtstreeks uit Kreta, tijmhoning, Ouzo, wijnen, Malotira bergthee, kruiden, Griekse yoghurt, kazen en nog veel meer. Oléa, dat is een stukje Griekenland bij ons!

Handgemaakte serviezen Phieke

Ben je op zoek naar een set leuke aperitiefpotjes of unieke pastaborden om je feesttafel op te fleuren? Bij Phieke kan je terecht voor prachtige serviezen, artistiek geïnspireerd, stuk voor stuk handgemaakt en dus uniek. Tijdens het keukenfestival stalt Phieke haar prachtige collecties uit en informeert je hoe deze tot stand komen.

Keukenfestival Dovy Phieke
24-02-04-waregem-subli-joke

Sublieme cadeautjes en decoratie

Van blikken dozen voor koekjes tot luchtverfrissers voor in de auto, van extra grote mokken tot kussenslopen, van muismatten met een leuke quote tot onderzetters voor glazen… In de webshop van Joke vind je sublieme cadeautjes om weg te geven of om zelf te krijgen. Wens je een gepersonaliseerd cadeautje? Ook dat is mogelijk!

Demonstratie diverse toestellen van Samsung

Bespoke Jet is de krachtigste steelstofzuiger van Samsung met automatische lediging van het stofreservoir. Koop je tijdens het keukenfestival 4 of meer inbouwtoestellen (inclusief 1 oven uit de 6,7-serie of Infinite Line), dan krijg je een Bespoke Jet steelstofzuiger gratis (t.w.v. € 1.149). Daarnaast presenteert Samsung ook de AirDresser. Je hoeft je kledingstukken slechts op te hangen en de AirDresser frist ze op, ontkreukt en verwijdert stof met als resultaat frisse kledingstukken, zonder wassen. Doe zelf de test: kom naar het keukenfestival, hang je jas in de AirDresser en stap buiten met een opgefrist kledingstuk.

Samsung bespoke jet - airdresser
Keukenfestival Kobold

Presentatie Kobold® huishoudtoestellen

De Kobold® huishoudtoestellen zorgen voor een grondige dieptereiniging van diverse oppervlakken. Zelfs de fijnste stofdeeltjes en bacteriën worden effectief verwijderd. Alle toestellen verbruiken weinig energie, terwijl ze uitstekende prestaties leveren. Er zijn ook heel wat uitbreidingen mogelijk, geschikt voor alle oppervlakken. Kom jij het Kobold® systeem testen tijdens het keukenfestival?


Inschrijven


Iedereen is welkom! Inschrijven is niet verplicht, maar het is wel handig als je je aanwezigheid laat weten.

Team Dovy Waregem

Praktische info

Wie?

Iedereen is welkom en de toegang is volledig gratis

Waar?

Toonzaal Dovy Waregem (Gentseweg 467, 8793 Waregem)

Wanneer?
Zondag 4 februari 2024, doorlopend vanaf van 11 u tot 17 u.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.
Lees meer over: de keuken van roeselare