Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
24-02-11-moeskroen

Welkom op het keukenfestival van Dovy Moeskroen

Laat je inspireren. Niet alleen voor je keuken, maar voor je volledige interieur. Ontmoet lokale partners en proef van lokaal lekkers, dit alles in de toonzaal van Dovy Moeskroen op 11 februari.

Schrijf je in en beslis achteraf nog steeds zelf hoe laat je exact langskomt. We werken met inschrijving om het aantal aanwezigen in te schatten, de activiteiten vinden namelijk doorlopend plaats. Het Dovy-team kijkt ernaar uit je te verwelkomen. Tot binnenkort!

Het programma


KOOKDEMO AEG

Heb jij een AEG-stoomoven en wil je er graag het maximum uithalen? Wil je gewoon eens op een andere manier met voeding aan de slag? Of ben je simpelweg benieuwd hoe stoomkoken werkt?

Kom dan naar de kookworkshop van AEG. Een chef toont je hoe je in een handomdraai verrassende gerechten op tafel tovert.

Keukenfestival bij Dovy Keukens - AEG
Keukenfestival Thermomix

KOOKDEMO THERMOMIX®

De Thermomix® is jouw ideale keukenpartner. Met meer dan 20 functies maakt hij het koken voor je makkelijker. Dankzij het geïntegreerde receptenplatform Cookidoo, ligt de wereldkeuken in jouw handen. Hakken, malen, kneden, fijnsnijden, mixen, opkloppen, fermenteren, slow cooking… Je doet het voortaan in een handomdraai. De Thermomix® geeft je de vrijheid om creatief te zijn met je gerechten. Ontdek de ontelbare mogelijkheden tijdens het keukenfestival.

VOORSTELLING PRODUCTEN H2O AT HOME

H2O is de moleculaire formule voor water en bij H2O at Home hebben ze dat goed begrepen. Wist je dat 90% van de huishoudelijke klusjes gedaan kunnen worden met alleen maar water? In plaats van bacteriën op vloeren en oppervlakken te doden met chemicaliën, verwijderen we ze met de kracht van microvezeldoeken en -moppen. Je adviseur geeft meer uitleg en laat het je graag zien.

24-01-20-algemeen-h2o
Keukenfestival Dovy Tupperware

HANDIGE TUPPERWARE PRODUCTEN

Zot van tools en hulpjes voor in de keuken? Kom dan de kwaliteitsvolle producten van Tupperware ontdekken tijdens het keukenfestival. Een ervaren consulente geeft je tips over het bewaren, koelen en invriezen van etenswaren. Uiteraard staan er lekkere gerechtjes op het programma die je mag proeven tijdens de live kookdemo. Snel en makkelijk eten op tafel toveren met een minimum aan energie? Dat doe je voortaan met Tupperware.

PRESENTATIE KOBOLD® HUISHOUDTOESTELLEN

De Kobold® huishoudtoestellen zorgen voor een grondige dieptereiniging van diverse oppervlakken. Zelfs de fijnste stofdeeltjes en bacteriën worden effectief verwijderd. Alle toestellen verbruiken weinig energie, terwijl ze uitstekende prestaties leveren. Er zijn ook heel wat uitbreidingen mogelijk, geschikt voor alle oppervlakken. Kom jij het Kobold® systeem testen tijdens het keukenfestival?

Keukenfestival Kobold
Orgalux Van Hoecke bestekladen

HANDIGE LADESYSTEMEN VAN ORGALUX

Zitten jouw keukenlades ook propvol? Heb je het gevoel dat je er nauwelijks iets terugvindt? Orgalux helpt je met plezier bij het ordenen van je lades. Hiervoor bestaan er verschillende ladesystemen en -indelingen, bestekladen, kruidenrekjes, foliesnijders … Dankzij deze handige tools vind je voortaan alles makkelijk terug.

INFOSESSIE SPOELBAKKEN BLANCO

Besteed in je nieuwe keuken ook aandacht aan de spoelbak. Want voor een spoelbak zijn er veel mogelijkheden. Kies je voor 1 of 2 spoelbakken? Eén grote of een grote en een halve? Een rond of vierkant model? Heb je veel grote potten? Kies een spoelbak die diep genoeg is. Heb je niet veel ruimte? Dan is een hoekspoelbak met verlek een oplossing. Vraag raad aan een Blanco-expert.

Keukenfestival Blanco
Keukenfestival - kinderanimatie

KINDERGRIMME

Het keukenfestival van Dovy wordt een leuke dag voor een uitstapje met het ganse gezin. Terwijl de ouders de nieuwste keukentrends bekijken met een glaasje bubbels in de hand, kunnen de kids zich uitleven bij een kindergrime-artiest of een ballonplooier. Kiest jouw kind voor een kleurrijke vlinder, een stoere leeuw of een grappig clowngezichtje? Ga naar huis met een hondje, een kat of een aapje uit ballonnen of… misschien maakt hij wel een boeketje bloemen voor mama.

DEMONSTRATIE DIVERSE TOESTELLEN VAN SAMSUNG

Bespoke Jet is de krachtigste steelstofzuiger van Samsung met automatische lediging van het stofreservoir. Koop je tijdens het keukenfestival 4 of meer inbouwtoestellen (inclusief 1 oven uit de 6,7-serie of Infinite Line), dan krijg je een Bespoke Jet steelstofzuiger gratis (t.w.v. € 1.149). Daarnaast presenteert Samsung ook de AirDresser. Je hoeft je kledingstukken slechts op te hangen en de AirDresser frist ze op, ontkreukt en verwijdert stof met als resultaat frisse kledingstukken, zonder wassen. Doe zelf de test: kom naar het keukenfestival, hang je jas in de AirDresser en stap buiten met een opgefrist kledingstuk.

Samsung bespoke jet - airdresser


Inschrijven

Iedereen is welkom! Inschrijven is niet verplicht, maar het is wel handig als je je aanwezigheid laat weten.

Toonzaal Moeskroen

Praktische info

Wie?

Iedereen is welkom en de toegang is volledig gratis

Waar?

Toonzaal Dovy Moeskroen (Geallieerdenlaan 274, 7700 Moeskroen)

Wanneer?
Zondag 11 februari 2024, doorlopend van 11 u tot 17 u.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.
Lees meer over: de keuken van roeselare