Dovy Keukens
nl
online afspraak Ik maak een afspraak
24_01-21-hasselt

Welkom op het keukenfestival van Dovy Hasselt

Laat je inspireren. Niet alleen voor je keuken, maar voor je volledige interieur. Ontmoet lokale partners en proef van lokaal lekkers, dit alles in de toonzaal van Dovy op 21 januari.

Schrijf je in en beslis achteraf nog steeds zelf hoe laat je exact langskomt. We werken met inschrijving om het aantal aanwezigen in te schatten, de activiteiten vinden namelijk doorlopend plaats. Het Dovy-team kijkt ernaar uit je te verwelkomen. Tot binnenkort!

Het programma


Kookdemo AEG

Heb jij een AEG-stoomoven en wil je er graag het maximum uithalen? Wil je gewoon eens op een andere manier met voeding aan de slag? Of ben je simpelweg benieuwd hoe stoomkoken werkt?

Kom dan naar de kookworkshop van AEG. Een chef toont je hoe je in een handomdraai verrassende gerechten op tafel tovert.

Keukenfestival bij Dovy Keukens - AEG
Keukenfestival Dovy Sint-Genesius-Rode Colora

Kleuradvies Colora

Kun je wat hulp gebruiken om passende kleuren te kiezen voor jouw keukenruimte? Tijdens het keukenfestival is Colora jouw kleurexpert. Je kan rekenen op persoonlijk interieuradvies. Jouw wensen, vragen en ideeën vormen hierbij de basis. Daarnaast houdt Colora rekening met de lichtinval, de meubelinrichting en de functionaliteit van je ruimte.

Kranen en spoelbakken Franke

Welke kraan of spoelbak is het meest geschikt voor jouw keuken? Een spoelbak uit roestvrij staal met een krasbestendige of waterafstotende coating? Of met een coating waardoor je spoelbak bestand is tegen temperaturen tot 100°? Franke biedt oplossingen en systemen om je keuken vorm te geven en technologieën om het onderhoud te vergemakkelijken.

Dovy Keukenfestival met Franke
Keukenfestival Kobold

Presentatie Kobold® huishoudtoestellen

De Kobold® huishoudtoestellen zorgen voor een grondige dieptereiniging van diverse oppervlakken. Zelfs de fijnste stofdeeltjes en bacteriën worden effectief verwijderd. Alle toestellen verbruiken weinig energie, terwijl ze uitstekende prestaties leveren. Er zijn ook heel wat uitbreidingen mogelijk, geschikt voor alle oppervlakken. Kom jij het Kobold® systeem testen tijdens het keukenfestival?

Ingebouwde dampkap Bora

De ingenieuze dampkap van Bora is ingebouwd in de kookplaat en zuigt dampen af waar ze ontstaan. Het groot kookoppervlak, de automatische regeling van de afzuiging, eenvoudige reiniging en minimale geluidsterkte zijn de grootste troeven van deze nieuwe generatie dampkappen. Je dan dit systeem in werking zien tijdens het keukenfestival.

Keukenfestival Dovy Keukens - Bora
Keukenfestival - kinderanimatie

Funny Event

Het keukenfestival van Dovy wordt een leuke dag voor een uitstapje met het ganse gezin. Terwijl de ouders de nieuwste keukentrends bekijken met een glaasje bubbels in de hand, kunnen de kids zich uitleven bij een kindergrime-artiest of een ballonplooier. Kiest jouw kind voor een kleurrijke vlinder, een stoere leeuw of een grappig clowngezichtje? Ga naar huis met een hondje, een kat of een aapje uit ballonnen of… misschien maakt hij wel een boeketje bloemen voor mama.

Kookdemo Thermomix®

De Thermomix® is jouw ideale keukenpartner. Met meer dan 20 functies maakt hij het koken voor je makkelijker. Dankzij het geïntegreerde receptenplatform Cookidoo, ligt de wereldkeuken in jouw handen. Hakken, malen, kneden, fijnsnijden, mixen, opkloppen, fermenteren, slow cooking… Je doet het voortaan in een handomdraai. De Thermomix® geeft je de vrijheid om creatief te zijn met je gerechten. Ontdek de ontelbare mogelijkheden tijdens het keukenfestival.

Keukenfestival Thermomix
Keukenfestival Dovy Tupperware

Handige Tupperware producten

Zot van tools en hulpjes voor in de keuken? Kom dan de kwaliteitsvolle producten van Tupperware ontdekken tijdens het keukenfestival. Een ervaren consulente geeft je tips over het bewaren, koelen en invriezen van etenswaren. Uiteraard staan er lekkere gerechtjes op het programma die je mag proeven tijdens de live kookdemo. Snel en makkelijk eten op tafel toveren met een minimum aan energie? Dat doe je voortaan met Tupperware.

Voorstelling producten H2O at Home

H2O is de moleculaire formule voor water en bij H2O at Home hebben ze dat goed begrepen. Wist je dat 90% van de huishoudelijke klusjes gedaan kunnen worden met alleen maar water? In plaats van bacteriën op vloeren en oppervlakken te doden met chemicaliën, verwijderen we ze met de kracht van microvezeldoeken en -moppen. Je adviseur geeft meer uitleg en laat het je graag zien.

Keukenfestival bij Dovy Ath h20
Keukenfestival Dovy - Fryns Distillery

Jeneverdegustatie

Fryns Distillery is een familiebedrijf dat al meer dan 135 jaar jenever maakt van de beste kwaliteit. Dit doen ze dankzij hun twee merken: Fryns en Lady Jane. Twee pure producten met harmonieuze smaken waarbij beleving en genieten centraal staan. Uit respect voor de traditie, met oog voor innovatie en gemaakt met passie voor smaken.

Info over renovatieprojecten

32 jaar geleden begon Leenders & Zn als een kleine éénmanszaak in de bouwsector. Vandaag zijn ze als familiebedrijf actief in kleine en grote renovatiewerken met als specialisatie keukens en badkamers. Ze begeleiden je van a tot z, telkens met 1 aanspreekpunt voor al hun specialiteiten, zodat jouw droom in vervulling gaat.

keukenfestival - Leenders & zn
Orgalux Van Hoecke bestekladen

Handige ladesystemen van Orgalux

Zitten jouw keukenlades ook propvol? Heb je het gevoel dat je er nauwelijks iets terugvindt? Orgalux helpt je met plezier bij het ordenen van je lades. Hiervoor bestaan er verschillende ladesystemen en -indelingen, bestekladen, kruidenrekjes, foliesnijders … Dankzij deze handige tools vind je voortaan alles makkelijk terug.


Inschrijven


Iedereen is welkom! Inschrijven is niet verplicht, maar het is wel handig als je je aanwezigheid laat weten.

Team Dovy Keukens Hasselt

Praktische info

Wie?

Iedereen is welkom en de toegang is volledig gratis

Waar?

Toonzaal Dovy Hasselt (Genkersteenweg 297, 3500 Hasselt)

Wanneer?
Zondag 21 januari 2024, doorlopend vanaf van 11 u tot 17 u.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.
Lees meer over: de keuken van roeselare