Dovy Keukens
nl
online afspraak Ik maak een afspraak
24_01-27-geraardsbergen

Welkom op het keukenfestival van Dovy Geraardsbergen

Laat je inspireren. Niet alleen voor je keuken, maar voor je volledige interieur. Ontmoet lokale partners en proef van lokaal lekkers, dit alles in de toonzaal van Dovy op 27 januari.

Schrijf je in en beslis achteraf nog steeds zelf hoe laat je exact langskomt. We werken met inschrijving om het aantal aanwezigen in te schatten, de activiteiten vinden namelijk doorlopend plaats. Het Dovy-team kijkt ernaar uit je te verwelkomen. Tot binnenkort!

Het programma


peter van asbroeck

Kookdemo Peter Van Asbroeck

Peter Van Asbroeck is niet alleen een bekend gezicht in het Vlaamse tv-landschap, hij heeft ook een grote passie voor koken. Tijdens het keukenfestival deelt hij deze passie graag met jou. Hij toont je hoe je met verse ingrediënten in een mum van tijd een heerlijk gerecht op tafel zet. Zowel Vlaamse klassiekers als de eenvoudige wereldkeuken weten Peter te verleiden.

Tijdstip: van 14:30 tot 15:30 en van 16:00 tot 17:00

Kookdemo AEG

Heb jij een AEG-stoomoven en wil je er graag het maximum uithalen? Wil je gewoon eens op een andere manier met voeding aan de slag? Of ben je simpelweg benieuwd hoe stoomkoken werkt?

Kom dan naar de kookworkshop van AEG. Een chef toont je hoe je in een handomdraai verrassende gerechten op tafel tovert.

Tijdstip: van 11:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 14:00

Keukenfestival bij Dovy Keukens - AEG
24-01-20-algemeen-h2o

Voorstelling producten H2O at Home

H2O is de moleculaire formule voor water en bij H2O at Home hebben ze dat goed begrepen. Wist je dat 90% van de huishoudelijke klusjes gedaan kunnen worden met alleen maar water? In plaats van bacteriën op vloeren en oppervlakken te doden met chemicaliën, verwijderen we ze met de kracht van microvezeldoeken en -moppen. Je adviseur geeft meer uitleg en laat het je graag zien.

Infosessie spoelbakken Blanco

Besteed in je nieuwe keuken ook aandacht aan de spoelbak. Want voor een spoelbak zijn er veel mogelijkheden. Kies je voor 1 of 2 spoelbakken? Eén grote of een grote en een halve? Een rond of vierkant model? Heb je veel grote potten? Kies een spoelbak die diep genoeg is. Heb je niet veel ruimte? Dan is een hoekspoelbak met verlek een oplossing. Vraag raad aan een Blanco-expert.

Keukenfestival Blanco
Keukenfestival Dovy Tupperware

Handige Tupperware producten

Zot van tools en hulpjes voor in de keuken? Kom dan de kwaliteitsvolle producten van Tupperware ontdekken tijdens het keukenfestival. Een ervaren consulente geeft je tips over het bewaren, koelen en invriezen van etenswaren. Uiteraard staan er lekkere gerechtjes op het programma die je mag proeven tijdens de live kookdemo. Snel en makkelijk eten op tafel toveren met een minimum aan energie? Dat doe je voortaan met Tupperware.

Kookdemo Thermomix®

De Thermomix® is jouw ideale keukenpartner. Met meer dan 20 functies maakt hij het koken voor je makkelijker. Dankzij het geïntegreerde receptenplatform Cookidoo, ligt de wereldkeuken in jouw handen. Hakken, malen, kneden, fijnsnijden, mixen, opkloppen, fermenteren, slow cooking… Je doet het voortaan in een handomdraai. De Thermomix® geeft je de vrijheid om creatief te zijn met je gerechten. Ontdek de ontelbare mogelijkheden tijdens het keukenfestival.

Keukenfestival Thermomix
Keukenfestival Kobold

Presentatie Kobold® huishoudtoestellen

De Kobold® huishoudtoestellen zorgen voor een grondige dieptereiniging van diverse oppervlakken. Zelfs de fijnste stofdeeltjes en bacteriën worden effectief verwijderd. Alle toestellen verbruiken weinig energie, terwijl ze uitstekende prestaties leveren. Er zijn ook heel wat uitbreidingen mogelijk, geschikt voor alle oppervlakken. Kom jij het Kobold® systeem testen tijdens het keukenfestival?

Degustatie van huisgemaakte limoncello

Philimoncello is een huisgemaakte likeur van de zeste van onbespoten Italiaanse en/of Spaanse citroenen met water, suiker en alcohol. De limoncello wordt in verschillende flessenvormen en volumes aangeboden. Wat dacht je van een melkflesje, de schuine toren van Pisa, een glazen muiltje, een gummi-beertje, een springpaard, kerstboom of een S-fles? Heel origineel!

Keukenfestival - Philimoncello
24-01-27-geraardsbergen-kastsoiets

Vzw met een hart voor mens en dier

Ontdek het hart van VZW Katsoiets. Dit is niet alleen een toevluchtsoord voor katten en honden, maar biedt ook noodopvang aan huisdieren en zoveel meer. Steun hun missie en verken hun stand vol schattige hebbedingetjes, allemaal in het thema van hun geliefde viervoeters. Welkom in de wereld van liefde voor dieren!

Degustatie van spirits

Alfred Van Acker en Hilde Goossens produceren huisgemaakte gins, likeuren, vodka’s en andere spirits. De sterkedranken worden ambachtelijk vervaardigd op basis van zoveel mogelijk inheemse grondstoffen en lokale producten die in de Vlaamse Ardennen geproduceerd worden. Op die manier bieden ze een meerwaarde aan de overproductie van fruit en andere grondstoffen via destillatie.

Dovy Geraardsbergen 9 jaar - Acker&Go
24-01-27-geraardsbergen-be-juiced

Degustatie van groentensapjes

De groentensappen van Be Juiced met schitterende namen als Green Genius, Orange Optimist, Red Reborn en Purple Protector bestaan voor 100% uit puur sap, grotendeels afkomstig van biologische groenten en aangevuld met het sap van vers fruit. Direct na het juicen worden ze ingevroren om langer te bewaren zonder gebruik te maken van bewaarmiddelen en dat komt de smaak ten goede.

Wijndegustatie

Evert helpt je graag bij je zoektocht naar geschikte wijnen voor elke mogelijke gelegenheid. Of het nu gaat om een receptie, feest, barbecue, opstart of aanvulling van je wijnkelder. Hij geeft je gratis advies en importeert de wijnen rechtstreeks uit Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Spanje en Portugal. Vind je een bepaalde wijn niet in zijn assortiment? Evert zoekt het voor je uit.

24-01-27-geraardsbergen-wijnen-evert
24-01-27-geraardsbergen-zeepkat

Presentatie van zepen

Zeepkat is een familiaal en ambachtelijk zeepatelier waar plantaardige, met de hand gemaakte zepen herleid worden tot de essentie. De zepen bevatten natuurlijke basisingrediënten, ze zijn zacht en weldadig voor onszelf en de natuur. Die duurzaamheid wordt ook doorgetrokken naar het productieproces en de verpakkingen: minimaal en herbruikbaar is de leidraad.

Bierdegustatie

Alle bieren van de hoevebrouwers worden bedacht in – hoe kan het ook anders – de hoeve. Hilde en Kjell experimenteren er met veel gekende, maar ook vaak met minder evidente ingrediënten. Ze finetunen tot ze een uniek recept hebben dat helemaal aan hun wensen voldoet. Alleen als ze zelf perfect tevreden zijn, wordt het bier gecommercialiseerd. En dat kan jij nu komen proeven.

24-01-27-geraardsbergen-hoevebrouwers
24-01-27-geraardsbergen-yourpainter

Informatie rond schilderwerken

Elias Muyldermans geeft je advies omtrent schilder- en behangwerken bij je thuis. Hij geeft je ook uitleg omtrent verschillende decoratieve technieken. Ooit al gehoord van de Maroc-techniek, de Beau-techniek, clayfinish of een afwerking met de textuur van Mortex voor een extra mooie betonlook? Ook over raamdecoratie en vloerbekleding weet hij een woordje mee te praten.

Degustatie van chocolade

Papi Louis ontleent zijn naam aan de grootvaders. Het is een combinatie van een koffiebar met verkoop van fijne bean to bar chocolade, confiserie en delicatessen in een warm, gezellig interieur. Bij Papi Louis koop je kwalitatieve producten en geniet je van een lekkere espresso, latte, een fris biertje, een lekkere geuze, een stukje taart, ijsjes of heerlijke chocolade die smelt in je mond.

24-01-27-geraardsbergen-papi-louis
Orgalux Van Hoecke bestekladen

Handige ladesystemen van Orgalux

Zitten jouw keukenlades ook propvol? Heb je het gevoel dat je er nauwelijks iets terugvindt? Orgalux helpt je met plezier bij het ordenen van je lades. Hiervoor bestaan er verschillende ladesystemen en -indelingen, bestekladen, kruidenrekjes, foliesnijders … Dankzij deze handige tools vind je voortaan alles makkelijk terug.

Demonstratie diverse toestellen van Samsung

Bespoke Jet is de krachtigste steelstofzuiger van Samsung met automatische lediging van het stofreservoir. Koop je tijdens het keukenfestival 4 of meer inbouwtoestellen (inclusief 1 oven uit de 6,7-serie of Infinite Line), dan krijg je een Bespoke Jet steelstofzuiger gratis (t.w.v. € 1.149). Daarnaast presenteert Samsung ook de AirDresser. Je hoeft je kledingstukken slechts op te hangen en de AirDresser frist ze op, ontkreukt en verwijdert stof met als resultaat frisse kledingstukken, zonder wassen. Doe zelf de test: kom naar het keukenfestival, hang je jas in de AirDresser en stap buiten met een opgefrist kledingstuk.

Samsung bespoke jet - washing tower - airdresser


Inschrijven


Iedereen is welkom! Inschrijven is niet verplicht, maar het is wel handig als je je aanwezigheid laat weten.

Keukenexperts Geraardsbergen Teamfoto

Praktische info

Wie?

Iedereen is welkom en de toegang is volledig gratis

Waar?

Toonzaal Dovy Geraardsbergen (Astridlaan 125, 9500 Geraardsbergen)

Wanneer?
Zaterdag 27 januari 2024, doorlopend vanaf van 11 u tot 17 u.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.
Lees meer over: de keuken van roeselare