Dovy Keukens
nl
online afspraak Ik maak een afspraak
24_01-28-oostakker

Welkom op het keukenfestival van Dovy Oostakker

Laat je inspireren. Niet alleen voor je keuken, maar voor je volledige interieur. Ontmoet lokale partners en proef van lokaal lekkers, dit alles in de toonzaal van Dovy op 28 januari.

Schrijf je in en beslis achteraf nog steeds zelf hoe laat je exact langskomt. We werken met inschrijving om het aantal aanwezigen in te schatten, de activiteiten vinden namelijk doorlopend plaats. Het Dovy-team kijkt ernaar uit je te verwelkomen. Tot binnenkort!

Het programma


Kookdemo AEG

Heb jij een AEG-stoomoven en wil je er graag het maximum uithalen? Wil je gewoon eens op een andere manier met voeding aan de slag? Of ben je simpelweg benieuwd hoe stoomkoken werkt?

Kom dan naar de kookworkshop van AEG. Een chef toont je hoe je in een handomdraai verrassende gerechten op tafel tovert.

Keukenfestival bij Dovy Keukens - AEG
24-01-20-algemeen-h2o

Voorstelling producten H2O at Home

H2O is de moleculaire formule voor water en bij H2O at Home hebben ze dat goed begrepen. Wist je dat 90% van de huishoudelijke klusjes gedaan kunnen worden met alleen maar water? In plaats van bacteriën op vloeren en oppervlakken te doden met chemicaliën, verwijderen we ze met de kracht van microvezeldoeken en -moppen. Je adviseur geeft meer uitleg en laat het je graag zien.

Handige ladesystemen van Orgalux

Zitten jouw keukenlades ook propvol? Heb je het gevoel dat je er nauwelijks iets terugvindt? Orgalux helpt je met plezier bij het ordenen van je lades. Hiervoor bestaan er verschillende ladesystemen en -indelingen, bestekladen, kruidenrekjes, foliesnijders … Dankzij deze handige tools vind je voortaan alles makkelijk terug.

Orgalux Van Hoecke bestekladen
Keukenfestival Dovy Tupperware

Handige Tupperware producten

Zot van tools en hulpjes voor in de keuken? Kom dan de kwaliteitsvolle producten van Tupperware ontdekken tijdens het keukenfestival. Een ervaren consulente geeft je tips over het bewaren, koelen en invriezen van etenswaren. Uiteraard staan er lekkere gerechtjes op het programma die je mag proeven tijdens de live kookdemo. Snel en makkelijk eten op tafel toveren met een minimum aan energie? Dat doe je voortaan met Tupperware.

Voedingsadvies van Anne-Sophie

Iedereen kent de voedingsdriehoek, maar maak jij altijd de gezondste keuzes? Anne-Sophie heeft een passie voor sport en voeding en combineert beide om jou beter te begeleiden in je zoektocht naar gezonde voeding in combinatie met sport. Hoe zit het met tussendoortjes? Hoe ziet een gezonde, sportieve dag eruit? Heb je bepaalde intoleranties? Anne-Sophie geeft je de gepaste uitleg.

24-01-28-oostakker-anne-sophie
24-01-28-oostakker-crossfit

Voorstelling activiteiten Crossfit Endgame

Tijdens de groepslessen traint iedereen volgens zijn eigen tempo en mogelijkheden, terwijl je elkaar stimuleert. Plezier staat hierbij centraal. Heb je een specifiek doel om naartoe te werken? Dan is personal training de oplossing voor jou. Je kan ook trainen op je eigen tempo in de open gym. Of heb je interesse in de techniek en know-how achter het gewichtheffen? Welkom in de Barbell Club!

Clown Aarbei

Het keukenfestival van Dovy wordt een leuke dag voor een uitstapje met het ganse gezin. Terwijl de ouders de nieuwste keukentrends bekijken met een glaasje bubbels in de hand, kunnen de kids zich uitleven bij een kindergrime-artiest of een ballonplooier. Kiest jouw kind voor een kleurrijke vlinder, een stoere leeuw of een grappig clowngezichtje? Ga naar huis met een hondje, een kat of een aapje uit ballonnen of… misschien maakt hij wel een boeketje bloemen voor mama.

Keukenfestival - kinderanimatie
Keukenfestival Thermomix

Kookdemo Thermomix®

De Thermomix® is jouw ideale keukenpartner. Met meer dan 20 functies maakt hij het koken voor je makkelijker. Dankzij het geïntegreerde receptenplatform Cookidoo, ligt de wereldkeuken in jouw handen. Hakken, malen, kneden, fijnsnijden, mixen, opkloppen, fermenteren, slow cooking… Je doet het voortaan in een handomdraai. De Thermomix® geeft je de vrijheid om creatief te zijn met je gerechten. Ontdek de ontelbare mogelijkheden tijdens het keukenfestival.


Inschrijven


Iedereen is welkom! Inschrijven is niet verplicht, maar het is wel handig als je je aanwezigheid laat weten.

Dovy Keukens Oostakker

Praktische info

Wie?

Iedereen is welkom en de toegang is volledig gratis

Waar?

Toonzaal Dovy Oostakker (Antwerpsesteenweg 1066 c, 9041 Oostakker, regio Gent)

Wanneer?
Zondag 28 januari 2024, doorlopend vanaf van 11 u tot 17 u.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.
Lees meer over: de keuken van roeselare