Dovy Keukens
nl
online afspraak Ik maak een afspraak
24_01-28-oostende

Welkom op het keukenfestival van Dovy Oostende

Laat je inspireren. Niet alleen voor je keuken, maar voor je volledige interieur. Ontmoet lokale partners en proef van lokaal lekkers, dit alles in de toonzaal van Dovy op 28 januari.

Schrijf je in en beslis achteraf nog steeds zelf hoe laat je exact langskomt. We werken met inschrijving om het aantal aanwezigen in te schatten, de activiteiten vinden namelijk doorlopend plaats. Het Dovy-team kijkt ernaar uit je te verwelkomen. Tot binnenkort!

Het programma


Kookdemo AEG

Heb jij een AEG-stoomoven en wil je er graag het maximum uithalen? Wil je gewoon eens op een andere manier met voeding aan de slag? Of ben je simpelweg benieuwd hoe stoomkoken werkt?

Kom dan naar de kookworkshop van AEG. Een chef toont je hoe je in een handomdraai verrassende gerechten op tafel tovert.

Keukenfestival bij Dovy Keukens - AEG
Keukenfestival - De Kaasconnsaisseur

Kaasdegustatie

Wist je dat de kaasconnaisseur kaasplanken samenstelt met een mooie balans? De namen alleen al doen je wegdromen: de zachte wit-schimmelkaas Damse Mokke, de Occelli Al Barolo met droesems van druiven, een verse geitenkaas bedekt met rozenblaadjes, de Tomme Vaudoise met lichte cognacsmaak en pepervulling, de Vigneron gewassen met Champagne of een Merx Landloperke omringd door kanten lingerie…

Infosessie spoelbakken Blanco

Besteed in je nieuwe keuken ook aandacht aan de spoelbak. Want voor een spoelbak zijn er veel mogelijkheden. Kies je voor 1 of 2 spoelbakken? Eén grote of een grote en een halve? Een rond of vierkant model? Heb je veel grote potten? Kies een spoelbak die diep genoeg is. Heb je niet veel ruimte? Dan is een hoekspoelbak met verlek een oplossing. Vraag raad aan een Blanco-expert.

Keukenfestival Blanco
24-01-20-algemeen-h2o

Voorstelling producten H2O at Home

H2O is de moleculaire formule voor water en bij H2O at Home hebben ze dat goed begrepen. Wist je dat 90% van de huishoudelijke klusjes gedaan kunnen worden met alleen maar water? In plaats van bacteriën op vloeren en oppervlakken te doden met chemicaliën, verwijderen we ze met de kracht van microvezeldoeken en -moppen. Je adviseur geeft meer uitleg en laat het je graag zien.

Kranen en spoelbakken Franke

Welke kraan of spoelbak is het meest geschikt voor jouw keuken? Een spoelbak uit roestvrij staal met een krasbestendige of waterafstotende coating? Of met een coating waardoor je spoelbak bestand is tegen temperaturen tot 100°? Franke biedt oplossingen en systemen om je keuken vorm te geven en technologieën om het onderhoud te vergemakkelijken.

Dovy Keukenfestival met Franke
Keukenfestival Dovy Tupperware

Handige Tupperware producten

Zot van tools en hulpjes voor in de keuken? Kom dan de kwaliteitsvolle producten van Tupperware ontdekken tijdens het keukenfestival. Een ervaren consulente geeft je tips over het bewaren, koelen en invriezen van etenswaren. Uiteraard staan er lekkere gerechtjes op het programma die je mag proeven tijdens de live kookdemo. Snel en makkelijk eten op tafel toveren met een minimum aan energie? Dat doe je voortaan met Tupperware.

Handige ladesystemen van Orgalux

Zitten jouw keukenlades ook propvol? Heb je het gevoel dat je er nauwelijks iets terugvindt? Orgalux helpt je met plezier bij het ordenen van je lades. Hiervoor bestaan er verschillende ladesystemen en -indelingen, bestekladen, kruidenrekjes, foliesnijders … Dankzij deze handige tools vind je voortaan alles makkelijk terug.

Orgalux Van Hoecke bestekladen
Keukenfestival Thermomix

Kookdemo Thermomix®

De Thermomix® is jouw ideale keukenpartner. Met meer dan 20 functies maakt hij het koken voor je makkelijker. Dankzij het geïntegreerde receptenplatform Cookidoo, ligt de wereldkeuken in jouw handen. Hakken, malen, kneden, fijnsnijden, mixen, opkloppen, fermenteren, slow cooking… Je doet het voortaan in een handomdraai. De Thermomix® geeft je de vrijheid om creatief te zijn met je gerechten. Ontdek de ontelbare mogelijkheden tijdens het keukenfestival.

Presentatie van keuken-, bed- en badtextiel

Tiseco bestaat sinds 1946. Al drie generaties lang ontwerpt, ontwikkelt en produceert het bedrijf diverse textielproducten. Tiseco is ooit begonnen als producent van zakdoeken. Hun assortiment is in de loop van de jaren uitgebreid tot een ruime collectie aan keuken-, bed- en badtextiel, uiteenlopende basics en accessoires voor de woonkamer en interieurstyling.

24-01-28-oostende-tiseco
Keukenfestival Kobold

Presentatie Kobold® huishoudtoestellen

De Kobold® huishoudtoestellen zorgen voor een grondige dieptereiniging van diverse oppervlakken. Zelfs de fijnste stofdeeltjes en bacteriën worden effectief verwijderd. Alle toestellen verbruiken weinig energie, terwijl ze uitstekende prestaties leveren. Er zijn ook heel wat uitbreidingen mogelijk, geschikt voor alle oppervlakken. Kom jij het Kobold® systeem testen tijdens het keukenfestival?

Info over elektriciteits- en sanitaire werken

Bij Group Moerman BV + Guens Invest BV kun je terecht voor alle elektriciteitswerken en sanitaire werken. Van plaatsbesparende boilers, omvormers, zonnepanelen tot vloerverwarming, wij staan voor jou paraat en bieden je de laatste nieuwe oplossingen op het vlak va elektriciteit en sanitair. Zo streven we naar een oplossing op de best mogelijke ecologische manier.

24-01-28-oostende-moerman-guens
24-01-28-oostende-feliz

Presentatie van #Féliz

Bij #Féliz is de menukaart geïnspireerd op de diversiteit van verschillende landen, waarbij elk broodje vernoemd is naar een land met zijn eigen specialiteit. Of je nu zin hebt in een klassiek belegd broodje of een avontuurlijke reis wilt maken met de "Wereldse broodjes", bij #Féliz ben je aan het juiste adres. Daarnaast zijn er ook heerlijke pasta's, tapas, panini's, slaatjes en huisgemaakte desserts.

Ballopa

Het keukenfestival van Dovy wordt een leuke dag voor een uitstapje met het ganse gezin. Terwijl de ouders de nieuwste keukentrends bekijken met een glaasje bubbels in de hand, kunnen de kids zich uitleven bij een kindergrime-artiest of een ballonplooier. Kiest jouw kind voor een kleurrijke vlinder, een stoere leeuw of een grappig clowngezichtje? Ga naar huis met een hondje, een kat of een aapje uit ballonnen of… misschien maakt hij wel een boeketje bloemen voor mama.

Keukenfestival - kinderanimatie
24-01-28-oostende-bellint

Degustatie van likeur

Bij likeurstokerij Bellint distilleren wij geestrijke dranken, waaronder Kopermans gin en B@o rum. Wist je dat Kopermans gin in 2020 uitgeroepen werd als de beste gin ooit? Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen Kopermans gin met vers fruit, sinaasappel, komkommer of agrum. Heb je al eens een Kopermans gin gecombineerd met lavendel? Heerlijk!


Inschrijven


Iedereen is welkom! Inschrijven is niet verplicht, maar het is wel handig als je je aanwezigheid laat weten.

Winkelkeuken Oostende Voorgevel 2023

Praktische info

Wie?

Iedereen is welkom en de toegang is volledig gratis

Waar?

Toonzaal Dovy Oostende (Torhoutsesteenweg 637, 8400 Oostende)

Wanneer?
Zondag 28 januari 2024, doorlopend vanaf van 11 u tot 17 u.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.
Lees meer over: de keuken van roeselare