Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Trends 2020 - Abrikoos
Geplaatst op 1 februari 2020 09:41 in Trends & nieuwigheden
Keukentrends 2020 - een keuken in abrikoos

Zachte kleuren

De klassieke basiskleuren zoals wit, zijdegrijs en taupe blijven populair in het gamma. Dit jaar krijgen ze gezelschap van speelse, meer uitgesproken maar toch zachte kleuren zoals abrikoos en zachte tinten. Complementaire kleuren zorgen voor een frisse toets. Ze versterken het gevoel van zachtheid en stralen warmte en rust uit.

Natuurlijke en stoere materialen

Het gebruik van hout in de keuken is een klassieker waar je niet om heen kunt. Massief hout, fineer of laminaat met een houtprint, alles is toegelaten voor een warme uitstraling. Ook marmer is terug in opmars. Het is stijlvol en geeft een luxueuze look. Kies voor de diepe, volle kleur van echte marmer of laminaat in marmerlook voor een makkelijk onderhoud. Even mooi en vooral budgetvriendelijk. Leder, velours, glanzend of geborsteld koper, zwart staal, stoere materialen met een industriële look zijn typische eyecatchers en volop in de mode. Daarmee oogst je gegarandeerd succes. Combineer ze naar hartenlust met het warme aspect van hout en frisse kleuren voor meer levendigheid.

Trends 2020 - Hout, stoere materialen
Trends 2020 - Decoratieve elementen

Maak gebruik van decoratieve elementen

In 2020 mag de keuken minder strak zijn. Een huiselijke, gezellige sfeer primeert. Die creëer je met decoratieve elementen, nissen waar de kookboeken te kijk staan, legplanken met enkele kaarsjes, potjes of plantjes. Ja, zelfs de keukenkruiden mogen terug gezien worden. Plaats ze in een nis of op een legplank om de open ruimten in de keuken op te vullen. Ze geven kleur en trekken de aandacht, zeker als ze contrasteren met de dampkapconstructie in zwart staal. Kleur, sfeer en gezelligheid troef!

Op zoek naar meer keukeninspiratie?

Vraag je GRATIS prijsofferte aan, krijg een fotorealistisch keukenontwerp in 3D en geniet van onze uitzonderlijke acties!

Laat je inspireren door enkele ontwerpen in virtual reality.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.