Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Nieuw in ons aanbod: volkern werkbladen
Geplaatst op 14 augustus 2014 12:04 in Trends & nieuwigheden

Volkern werkbladen worden op dezelfde manier gemaakt als laminaat, maar het werkblad bestaat uit nog meer lagen die op elkaar worden geperst. Daardoor is het nog steviger en harder, en uitermate goed bestand tegen stoten, krassen en slijtage. Door zijn massieve kern is het materiaal krasvast, slijtvast en stootvast.

Omwille van zijn antibacteriële eigenschappen en zijn onderhoudsgemak wordt volkern dikwijls gebruikt in ziekenhuizen, winkels en laboratoria, en de laatste tijd ook steeds meer in keukens. Werkbladen in volkern hebben een hoge vochtbestendigheid en een hittebestendigheid tot 180°. Doordat ze zeer dun zijn - slechts 12 mm - passen ze uitstekend in strakke, moderne designkeukens. Daar worden ze dikwijls toegepast op een groot keukeneiland en soms ook als muurpanelen.

Werkbladen in volkern zijn beschikbaar tot een lengte van 4 meter en in 2 kleuren: wit en zwart. De zwarte volkern beschikt bovendien over een toplaag die de sensationele eigenschap bezit om bij kleine krassen zelfherstellend te zijn. De coating zorgt er ook voor dat het oppervlak van het werkblad zijdezacht aanvoelt, extreem mat is en geen vingerafdrukken laat zien.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.