Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Voorraadkast Tandemside - warme frigo - Dovy Keukens
Geplaatst op 7 oktober 2020 10:30 in Trends & nieuwigheden

Nieuwigheden bij Dovy zijn er bij de vleet. Niet alleen nieuwe kleuren, modellen en materialen vervoegen het gamma, ook compleet nieuwe keukenkasten duiken op. Op de BIS-beurs in 2019 presenteerden we de voorraadkast ‘Tandemside’. Een woordje uitleg over deze nieuwigheid.

Voorraadkast ‘Tandemside’ met deurrekken

Voorraadkast Tandemside - warme frigo - Dovy Keukens

Een voorraadkast met deurrekken

Een voorraadkast die (bijna) tot aan het plafond reikt, is altijd een meerwaarde in je woning want je benut de volledige oppervlakte tot boven. Handig qua opbergruimte, maar minder handig om snel de producten die je regelmatig gebruikt terug te vinden. Ga maar eens op zoek naar een specifiek kruidenpotje of een pakje beschuiten op 6 verschillende, diepe legplanken. Onbegonnen werk. Daarom heeft Dovy de voorraadkast met deurrekken gecreëerd. In de rekken plaats je de droge ingrediënten die je het meest gebruikt of dagelijks nodig hebt. Voor de ene persoon zijn dat gedroogde kruiden, suiker, bloem en conserven. Voor de andere persoon zijn dat deegwaren, ontbijtgranen en bakproducten. De producten die je minder snel verbruikt of die je als reserve beschouwt, plaats je op de legplanken.

Legplanken zijn minder diep

Heb je gezien dat de legplanken een stukje minder diep zijn, daar waar de rekken in de kast passen? Op die manier is de inhoud van deze legplanken ook overzichtelijker. De bovenste plank benut wel de volledige kastdiepte en is dus bestemd voor producten die je minder vaak nodig hebt. Het systeem met de naam ‘Tandemside’ doet zijn naam alle eer aan: je gebruikt de kast net als een tandem, integraal en langs beide kanten. Van buitenaf ziet de kast eruit als een gewone kolomkast, maar ze is wel verrassend als je ze opent. Ze lijkt een beetje op een frigo die je opentrekt, maar dan wel een ‘warme frigo’.

Nieuw bij Dovy Keukens vorraadkast Tandemside
Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.