Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak
Geprinte kastdeuren met zwart wit foto van poedel
Geplaatst op 1 februari 2021 10:35 in Trends & nieuwigheden

Een supermat oppervlak in laminaat dat fluweelzacht en warm aanvoelt en gekenmerkt wordt door zijn zeer goede anti-fingerprint eigenschap. Maak kennis met het nieuwe laminaat dat net dat tikkeltje meer cachet geeft aan je droomkeuken.

Zacht vanbuiten, hard vanbinnen

Wrijf eens over een werkblad of kastdeur in PerfectSense Topmatt laminaat en je krijgt direct een warm gevoel vanbinnen. Het voelt aan als fluweel. Streelzacht dus.

Maar laat je niet misleiden. Het PerfectSense Topmatt laminaat overtuigt door zijn hoge slijt-, stoot- en krasvastheid en is daarom ideaal voor intensief gebruikte oppervlakken. De kern is een decoratief laminaat op basis van verhardbare harsen waarvan de bovenste laag via een bijzonder productieproces gelakt is en nadien gehard met een elektronenstraal. Keihard dus.

Moderne greeploze keuken in zwart-wit - Model Design - Keukeneiland in zwart
Moderne greeploze keuken in zwart-wit - Model Design

Geen vingerafdrukken op je kastdeuren of werkblad

Ben je bang dat je veel vingerafdrukken zal zien als je kiest voor een zwarte keuken met dito werkblad? Geen nood! Het PerfectSense Topmatt laminaat heeft een anti-fingerprint eigenschap waardoor je geen vingerafdrukken ziet. Handig! En als je weet dat laminaat ook makkelijk te reinigen is, dan is dit helemaal top(matt).

Dovy is trendsetter in de keukensector.

Als trendsetter in de keukensector ontwikkelt Dovy handige producten die zorgen voor ergonomie in de keuken en exclusieve artikelen die het koken makkelijker maken.

Gelijkaardig nieuws in je mailbox?

Mis geen enkele promotie, nieuwigheden of evenementen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons, en je kan ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.