Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Promotie keuken - Dovy Keukens

Nog
  • 12dagen
  • 12uren
  • 12minuten
  • 12seconden
online afspraak Ik maak een afspraak

Met Dovy scoor je altijd

Bestel nu je nieuwe keuken en krijg 5 hoogwaardige toestellen voor slechts 1 euro*! Wees er snel bij want er loopt ook nog een extra EK-actie waarbij je maar liefst 30% korting* krijgt op de plaatsing zolang de Rode Duivels meespelen in het Europees kampioenschap voetbal.

We tellen af naar 26 juni voor de aankondiging van de daaropvolgende wedstrijd voor de Rode Duivels. De teller wordt daarna verlengd met het respectievelijke aantal dagen tot de laatst gekende wedstrijd. Supporter dus mee met Dovy want de extra EK-actie eindigt zodra de Rode Duivels zijn uitgeschakeld.

Ik geniet van 30% extra korting*
Promotie keuken - Dovy Keukens

Laat deze kans niet lopen en realiseer je droomkeuken met de ongeëvenaarde kwaliteit en maatwerk van Dovy Keukens. Bezoek een van onze toonzalen voor meer info en verzeker jezelf van een prijs die 2 jaar vast blijft.

prov-10-nl

Dovy is verkozen tot Beste Keukenmerk van het Jaar 2024

Uit een onderzoek met meer dan 500 mensen die hun keuken bestelden of geïnteresseerd zijn in een keuken komt Dovy als beste uit de test. Wij zijn trots op de titel 'gekozen merk van het jaar 2024', een bewijs van onze kwaliteit en de tevredenheid van onze klanten.

Lees meer over de erkenning

Exclusieve korting op keukentoestellen als Dovy-klant

Door de nauwe samenwerking met AEG, Electrolux en Siemens geniet je als Dovy-klant van absolute topdeals en van extra kortingen op tal van kwalitatieve toestellen.

Maak een afspraak
Kookdemo AEG
Loic op bezoek bij dovy

Loïcs ontdekkingstocht door de Dovy-fabriek

Loïc Van Impe ken je ongetwijfeld als een dynamische foodvlogger, -blogger en als bekend tv-gezicht in onder meer “Zot van koken”. Onlangs bracht hij een bezoek aan de Dovy-fabriek in Roeselare. Zijn komst bleef niet onopgemerkt. Hij snorde met een step door de fabriek en gaf uitleg en commentaar. Helemaal in zijn eigen stijl, zoals we dat van hem gewoon zijn. Zijn verkenningstocht werd vastgelegd in een ludiek videofilmpje.

Bekijk de video

Extra geschenk bij aankoop van een energiezuinige AEG-vaatwasser

Ontvang 120 Dreft-vaatwastabletten cadeau bij aankoop van een deelnemende AEG-inbouw of vrijstaande vaatwasser met energieklasse A, B of C.

Registreren je toestel met het aankoopbewijs via AEG en selecteer je geschenk.

Meer info
BE_NL_AEG_DREFT2024
NL - AEG garantie

Verlengde garantievoorwaarden op AEG-inbouwtoestellen

Bij aankoop van AEG-inbouwtoestellen samen met je Dovy-keuken ontvang je 3 jaar extra garantie op je inbouwtoestellen, bovenop de standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Als klant van Dovy ontvang je deze garantie al vanaf het eerste inbouwtoestel.
Meer info

Toestellen registreren

Verlengde garantievoorwaarden op Samsung-toestellen

Bij aankoop van je Dovy-keuken met deelnemende Samsung-toestellen ontvang je 5 jaar garantie op je Samsung-koelkast, oven, kookplaat, vaatwasser en/of dampkap.

Registreer deelnemende toestellen binnen de 6 maanden na aankoop en geniet je van deze 3 jaar extra fabrieksgarantie.

Toestellen registreren
NL - Samsung garantie
NL - Siemens garantie

Verlengde garantievoorwaarden op Studioline-toestellen van Siemens

Graag je keuken uitrusten met Studioline-toestellen van Siemens? Ontvang 3 jaar extra garantie bovenop de 2 jaar fabrieksgarantie voor maximale gemoedsrust.

Registreer je toestellen na aankoop om van een extra lange garantieperiode te genieten.

Registreer je toestellen

Gratis pannenset

Bij aankoop van een flexInduction kookplaat of flexInduction kookplaat met (geïntegreerde) dampkap ontvang je een gratis set kookpannen.

Bekijk de lijst met deelnemende modellen

Vraag je kookpannen aan
Actie Siemens
Smeg

Gratis SMEG-braadpan & kookpot

Krijg een gratis braadpan & kookpot t.w.v. € 278,00 bij aankoop van een Dovy-keuken met een deelnemende SMEG-inductiekookplaat.

Bekijk de volledige lijst van deelnemende producten

Registratie je inductiekookplaat

Prijs bij bestelling 2 jaar vast

Bij Dovy blijft de afgesproken prijs bij bestelling 2 jaar geldig. Je hoeft je keuken dus niet meteen te plaatsen en je zult geen last hebben van onverwachte prijsstijgingen.

* Actie "5 toestellen aan € 1" geldig van 14/06/2024 tot en met 14/07/2024 bij bestelling van een nieuwe keuken.
Extra actie "30% korting op plaatsing" geldig tot en met de laatste speeldag van de Belgen in het Europees kampioenschap voetbal. 
Niet cumuleerbaar met andere acties. Raadpleeg de voorwaarden in één van onze toonzalen.