Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Een zeer strakke, moderne, witte keuken met een eiland om aan te zitten en de afwas te doen. Plus een hoge kastenwand tot aan het plafond om heel wat zaken in op te bergen. Dat waren de eisen die Annick en Rudy uit Hemiksem in gedachten hadden toen ze binnenstapten in een Dovy-winkel. Lees hieronder hun ervaring met Dovy Keukens.

Klantgetuigenis Annick en Rudy

Van mat beige naar witte hoogglanslak

De oorspronkelijke keuken van Annick en Rudy was een matte keuken in lichtbeige, helemaal niet strak en modern. Op aanraden van Dovy en van vrienden opteerden ze om het roer resoluut om te gooien en te kiezen voor een witte keuken in hoogglanslak. Een hele ommezwaai, maar toen ze in de Dovy-winkel een voorbeeld zagen van een witte keuken in hoogglanslak waren ze onmiddellijk verkocht. Een witte hoogglanskeuken heeft een reflecterend effect, geeft je een ruimtelijk gevoel en je baadt als het ware in het licht.

Keramisch werkblad

De keukenkasten mogen er dan wel schitterend uitzien, het werkblad is dat ook. Rudy vertelt : ‘Wij hebben gekozen voor een werkblad in keramiek. Bij Dovy is dit het nieuwste materiaal dat op de markt is voor werkbladen. Maar dat was niet de enige reden waarom wij voor keramiek kozen. Een werkblad komt immers regelmatig in contact met gloeiend hete pannen, olie en vet, vorken en messen die krassen kunnen achterlaten. En een werkblad in keramiek heeft veel goede eigenschappen : het is krasvast, hittebestendig en vlekbestendig. Bovendien is het goed bestand tegen de vele producten en voedingswaren die je dagelijks in de keuken gebruikt. En die je eventueel morst, denk bijvoorbeeld maar aan azijn, citroensap, rode wijn, enz.’ Annick vult aan : ‘En het is gemakkelijk in het onderhoud en voelt warm aan.’

Klantgetuigenis Annick en Rudy
Klantgetuigenis Annick en Rudy

Eiland als centrale deel

Rudy vertelt over hun vroegere keuken : ‘Wij hadden een klein keukentje. We zaten er enkel om te eten, ruimden snel af en waren weer weg. Wat een verschil met onze huidige keuken! Het is een echte leefkeuken geworden waarin je na het eten nog wat blijft zitten, nagenieten met een glaasje wijn en waarin ook andere zaken gedaan worden. We blijven nu gezellig rond het keukeneiland zitten om na te praten over de gebeurtenissen van de dag.’

Maak een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak.

Naast de gratis prijsofferte ontvang je ook een fotorealistisch ontwerp in 3D dat je in Virtual Reality kan bekijken, net alsof je nieuwe keuken al bij je thuis zou staan.

Benieuwd hoe jouw nieuwe keuken eruit kan zien in Virtual Reality?

Ervaar nu zelf deze unieke beleving.
TIP: Gebruik ook eens je smartphone met VR-bril om het resultaat te zien.

Bekijk enkele keukenrealisaties

Andere klantgetuigenissen