Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

Bea en Luc uit Kalken zijn zeer gelukkig met hun nieuwe keuken. Vroeger was dat wel even anders : ze hadden een kleine smalle keuken en daarnaast een kleine veranda. Het lag dan ook voor de hand dat deze twee plaatsen ineen zouden vloeien tot één grote leefkeuken. Lees hieronder hun ervaring met Dovy.

Klantgetuigenis Bea en Luc

Direct beslist

Bea was al stiekem met haar moeder gaan ‘shoppen’ en de nieuwe keukenmodellen gaan bekijken. Bij Dovy vond ze onmiddellijk wat ze wou. De dag nadien heeft het gezin er een volledige dag voor uitgetrokken om ook bij andere keukenbouwers langs te gaan. Maar daar vonden ze niet wat ze zochten en hebben ze ook nergens een plan afgegeven. Enkel bij Dovy hebben ze hun plan afgegeven en direct beslist, want het model dat ze in de toonzaal zagen, viel onmiddellijk in de smaak.

Zitgedeelte aan kookeiland

Het resultaat van hun zoektocht mag er dan ook zijn. Een hele grote leefkeuken met een prachtig zicht op de tuin. De keuken heeft 1 grote eettafel waar 10 personen makkelijk kunnen aanzitten en daarnaast werd er nog een tweede tafel voorzien met zitgedeelte aan het kookeiland. Dit gedeelte werd door Dovy op maat gemaakt en specifiek ontworpen op vraag van Bea omdat zij niet lang kan rechtstaan en dus neerzit aan het kookeiland om de groenten schoon te maken. Bea vertelt ons dat deze tafel het meest gebruikt wordt en tevens dienst doet als aperitieftafel, ontbijttafel en tijdens het avondeten met hun drietjes.

Klantgetuigenis Bea en Luc
Klantgetuigenis Bea en Luc

Bureau in dezelfde stijl

In de keuken hadden Bea en Luc een ruimte die niet echt benut werd en ze wisten eigenlijk niet zo goed wat ermee aan te vangen. De verkoper van Dovy raadde hen aan om er een handig bureau van te maken, in dezelfde stijl als de keuken. En dat viel bij het koppel meteen in de smaak, want ‘een laptop in de keuken staat toch overal in de weg’ vertelt Bea. Kijk nu eens wat een mooi geheel deze ruimte geworden is, één met de keuken, handig en netjes. Bea en Luc zijn tevreden met het resultaat.

Grote kastruimtes met ingebouwde frigo

In de keuken bevinden zich grote kastruimtes tot aan het plafond. Veel opbergruimte dus. En ook plaats voor een ingebouwde frigo. ‘Niet zomaar een gewone frigo’ verklapt Bea, ‘dit is een speciale frigo’. Ah zo, een speciale frigo! ‘En wat is daar zo speciaal aan?’ vraag Peter Van Asbroeck zich af tijdens zijn bezoek. Bea laat zien dat het een frigo is met alleen maar drank in, want haar echtgenoot Luc was immers vroeger drankenhandelaar en hij slaat een goed aperitiefje niet af.

Samen klinken dus op een geslaagde keuze voor Dovy Keukens!

Klantgetuigenis Bea en Luc

Maak een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak.

Naast de gratis prijsofferte ontvang je ook een fotorealistisch ontwerp in 3D dat je in Virtual Reality kan bekijken, net alsof je nieuwe keuken al bij je thuis zou staan.

Benieuwd hoe jouw nieuwe keuken eruit kan zien in Virtual Reality?

Ervaar nu zelf deze unieke beleving.
TIP: Gebruik ook eens je smartphone met VR-bril om het resultaat te zien.

Bekijk enkele keukenrealisaties

Andere klantgetuigenissen