Dovy Keukens
nl fr
online afspraak Ik maak een afspraak

De familie Rostenne uit Flawinne houdt van een huiselijke sfeer, familie en vrienden ontvangen en koken voor een grote groep mensen. Ze kwamen bij Dovy terecht omdat ze op zoek waren naar kwaliteitsvolle materialen en toestellen. Dit koppel is erg enthousiast, vooral als het om hun nieuwe keuken gaat. En dan laten we deze spraakwatervallen best zelf aan het woord.

klantgetuigenis familie Rostenne

Vertel ons eens hoe jullie bij Dovy Keukens terecht gekomen zijn

“Op een dag was ik de reclamebladen aan het doorbladeren en ik vond dat Dovy er toch regelmatig in voorkwam en dus besloten we om eens langs te gaan in de toonzaal.”

Wat was de eerste indruk bij het binnenkomen in de toonzaal?

“Toen we binnenkwamen, dachten we “Amai, wat is er hier veel keuze”. We voelden ons daardoor onmiddellijk op ons gemak. De keukens worden ook op maat gemaakt en dat geeft een gevoel van zekerheid, je voelt je gesterkt in je keuze. Er is voor elk wat wils, voor alle budgetten en bijna niets is onmogelijk.”

“De keukenconsultant heeft eerst geluisterd naar onze wensen, terwijl hij ondertussen aan de slag ging met een tekening en dan toonde hij ons het resultaat. Wel, hij had perfect getekend wat wij in gedachten hadden en dat omgevormd tot één mooi geheel.”

Waaraan hechten jullie belang in een keuken?

“Aan de ergonomie, want we komen van een vintage keuken met een te laag werkblad en dampkap. Aan het praktische aspect omdat we alle materiaal om te koken binnen handbereik wilden hebben in handige laden met veel opbergmogelijkheden. En we wilden duurzame materialen aanschaffen en kwalitatieve electrotoestellen. Dat waren onze eisen.”

“We hebben regelmatig volk over de vloer en daarom wilden we keukenapparaten en ovens die ons helpen om te koken voor meerdere personen. Daarnaast houden we ook van stoomkoken. Vroeger maakten we daarvoor gebruik van een klein stoomtoestelletje. Voor ons twee was dat best oké, voor vier is dat al iets moeilijker en voor meerdere personen, daar moet je niet eens aan denken. Dus hebben we geïnvesteerd in kwalitatieve toestellen die voldoen aan al onze eisen. En zo hebben we ook een geïntegreerd koffiezetapparaat, dat was een must. Toen we deze eisen aan onze keukenconsultant kenbaar maakten, keek hij verbaasd op en zei dat de meeste mensen kiezen voor twee inbouwtoestellen, maar wij hebben er dus dubbel zoveel.”

klantgetuigenis familie Rostenne

Zijn er speciale zaken die de aandacht trekken in de nieuwe keuken?

“Als er vrienden bij ons binnenkomen, dan horen we regelmatig de opmerking “Hebben jullie geen dampkap?” Jawel, we hebben een dampkap, ze is volledig geïntegreerd en dus bijna onzichtbaar. En dan krijgen we de vraag “Maar werkt dat eigenlijk wel?” We tonen hen dat het systeem wel degelijk werkt. Als je water laat koken en de dampkap in werking stelt, dan zie je onmiddellijk de stoom die opstijgt en zich niet verspreidt. Aangezien het een open keuken is, moesten we hier wel speciaal op letten.”

klantgetuigenis familie Rostenne

Welk materiaal hebben jullie gekozen voor het werkblad?

“De keukenconsultant raadde ons composiet aan voor het werkblad en de spatwand. Voor de overgang tussen het werkblad en de tafel koos hij voor massieve eik. Op dat moment waren we wat verbaasd maar we vertrouwden hem en kijk, de overgang tussen beide is werkelijk subliem. En wat het onderhoud betreft, dat is een fluitje van een cent.”

Een keuken die in België gemaakt wordt, is dat belangrijk voor jullie?

“Ja. We wilden absoluut werken met een bedrijf dat in België produceert, met vakmanschap uit België en Belgische plaatsers. Ikzelf ben een ondernemer die Belgisch vakmanschap hoog in het vaandel draagt, ik vind dat evident, primordiaal zelfs. Weet je, op die manier beschikken wij nu over de hoogste kwaliteit, zowel op het vlak van het meubilair, de toestellen, de dienst na verkoop, zelfs de keukenconsultant die ons van A tot Z begeleidde. Voor mij is de kwaliteit van Dovy onberispelijk, je kan dat niet vergelijken met de concurrentie.”

Zou je Dovy aanbevelen?

“Ja. We hebben hier te maken met een serieus bedrijf dat begrijpt dat planning belangrijk is, dat in staat is om de klanten het nodige vertrouwen te geven en dat allemaal hebben we hier ervaren. Aan diegene die er nog over nadenken om bij Dovy binnen te stappen zou ik zeggen, doen want het is echt een mooie ervaring.”

klantgetuigenis familie Rostenne

Andere klantgetuigenissen